Uncategorized

CARTOFI ȘI CARNE DE PUI…Pregătiți acest preparat delicios pe care toată lumea îl adoră…

  1. Curățați și răzuiți cartofii, clătiți-i cu apă rece și stoarceți-i bine. Puneți-i într-un bol adânc și adăugați ouăle, ardeii, ceapa, pătrunjelul, făina și condimentele. Amestecați bine pentru a omogeniza compoziția.
  2. Tapetați tava mare de la cuptor cu hârtie de copt, ungeți-o puțin deasupra, apoi turnați și distribuiți uniform compoziția. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, timp de 20-25 de minute.
  3. Pentru umplutură: căliți ceapa tăiată mărunt în puțin ulei într-o tigaie largă. Adăugați carnea tăiată în cubulețe și căliți timp de 6-7 minute, amestecând ocazional.
  4. Când carnea își schimbă culoarea și devine aurie, adăugați ardeii și usturoiul tăiate mărunt. Condimentați după gust și adăugați o mână de cașcaval ras. Amestecați și când cașcavalul se topește, luați de pe foc.
  5. Tăiați foaia coaptă în 3 benzi late, apoi tăiați-le pe jumătate pentru a obține 6 bucăți.
  6. La un capăt al fiecărei bucăți, puneți umplutură (1/6), apoi rulați. Așezați rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

 


  1. Presărați deasupra cașcaval ras și pătrunjel, apoi întoarceți-le în cuptorul cald și coaceți-le încă 15 minute la 200 de grade.