Uncategorized

Reduc colesterolul, curăță intestinele… Dacă ar ști cât de benefice sunt, le-ar consuma regulat…

durere sau disconfort în partea superioară dreaptă a abdomenului, sub coaste, transpirație excesivă și încălzire a corpului, balonare, creștere inexplicabilă a greutății corporale sau pierdere lentă în greutate…

Apoi, probleme cu digestia alimentelor grase, apariția acneei, a rozaceei sau a mâncărimilor pielii, excesul de grăsime în jurul stomacului, tensiune arterială ridicată, schimbări de dispoziție și prezența oboselii cronice, umflarea gălbuie în jurul ochilor, în special pe pleoape…

Colonului dumneavoastră i-ar face bine o curățare de primăvară și o odihnă de la munca sa grea și continuă! Una dintre modalitățile de a face acest lucru este să consumați apă cu stafide.

La fel ca strugurii proaspeți, și stafidele uscate sunt pline de fibre vegetale și antioxidanți (bioflavonoizi și vitamina C) care joacă un rol cheie în digestie și eliminarea organismului de toxine și radicali liberi.

În plus, stafidele uscate au o capacitate antioxidantă de aproape de trei ori mai mare decât strugurii albi/nebuni și sunt unul dintre cele mai bogate surse de antioxidanți din toate alimentele.

Împreună cu toate aceste substanțe nutritive concentrate, experții au descoperit că absorbția lor în apă este foarte benefică. Când sunt înmuiate în apă, aceste substanțe sunt absorbite mai rapid, crescând chiar și conținutul de antioxidanți.

Consumul de apă de stafide crește capacitatea stafidelor de a curăța colonul, astfel încât ele să se miște rapid prin sistemul digestiv și să-l umple cu antioxidanți care elimină toxinele.

Ingrediente necesare și mod de preparare: 150 g stafide uscate, 500-600 ml apă. Spălați bine 150 de grame de stafide uscate. Apoi, adăugați-le în 2 pahare de apă și fierbeți-le timp de 20 de minute. Lăsați-le în acea apă peste noapte.

Dimineața, scurgeți apa și beți-o pe stomacul gol. Faceți acest lucru timp de câteva zile și colonul dumneavoastră va fi curățat de toxine și va fi pregătit să își îndeplinească rolul foarte important.


NOTĂ: Înainte de a utiliza remedii din medicina populară, fiecare persoană ar trebui să consulte medicul său.