Uncategorized

Reduc colesterolul, curăță intestinele… Dacă ar ști cât de benefice sunt, le-ar consuma regulat…

Nu înțelegem întotdeauna importanța necesității de curățare a colonului, astfel încât să introducem substanțe dăunătoare în noi, cum ar fi alcoolul, alimente grase pline de aditivi și pesticide pe care acest organ nu le poate filtra dacă sunt în cantități prea mari.

 


În mod obișnuit, există o credință printre oameni că doar alcoolicii pot avea un colon bolnav, însă adevărul este complet diferit.

 

 

Există chiar și o afecțiune cunoscută sub numele de boală de ficat gras non-alcoolică, care poate fi cauzată de consumul de produse cu zahăr adăugat, alimente prăjite, exces de sare și carne roșie.

Știați că colonul, la fel ca inima, este unul dintre cele mai importante organe din corpul uman, care îndeplinește peste 500 de funcții în organism?

Colonul curăță sângele de toxine, luptă împotriva infecțiilor, produce bila, descompune grăsimile și elimină deșeurile metabolice.

În plus, colonul este cel mai mare organ prin care circulă o cantitate enormă de sânge în fiecare minut, filtrată prin el.

Deoarece filtrează și descompune hormonii, funcționarea corectă a colonului este de asemenea foarte importantă în menținerea echilibrului hormonal.

Dacă sunteți expuși constant la substanțe dăunătoare care sunt mai prevalente în alimente și apă, colonul dumneavoastră poate fi suprasolicitat cu toxine.

Iată care sunt semnele că colonul este suprasolicitat cu toxine:

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

Author: morenews99.com