Uncategorized

De ce ar trebui să pui folie de aluminiu în congelator: pentru a reduce costurile

Funcțiile de gătire, înghețare și conservare a alimentelor sunt îndeplinite de ambele componente. Cele două sunt echivalente funcțional.

De ce păstrăm folia de aluminiu în congelator?

Dar atunci când pui folia de aluminiu în frigider sau congelator, pare să aibă o a doua utilizare, neașteptată.

Una dintre cele mai solicitante activități pe care un congelator trebuie să o facă pentru a menține alimentele proaspete mai mult timp este dezghețarea.

Dezghețarea congelatorului asigură, de asemenea, un consum redus de energie, ceea ce este un avantaj frumos.

Datorită dificultății sale, această activitate este adesea uitată, dar cu facturile de energie în creștere, devine foarte vital să o faci periodic.

Dacă vrei ca congelatorul tău să topească toată gheața, trebuie să-l oprești și apoi să scoți toate alimentele și gheața din el.

Când te confrunți cu alimente perisabile care necesită refreezare promptă, a avea folie de aluminiu la îndemână este un salvator.

Folosind câteva foi de folie de aluminiu este modul simplu de a-l dezgheța rapid.

Într-adevăr, trebuie să înfășori meticulos întregul congelator. După așteptarea ca folia de aluminiu să-și facă efectul, putem reintroduce alimentele congelate. De fapt, gheața va topi și va cădea pe hârtie; ulterior, îndepărtarea foilor va lăsa congelatorul curat și simplu.

 

 


 

 

Pe măsură ce treci la curățarea fiecărei secțiuni, începe cu frigiderul. Folosește apă caldă și bicarbonat de sodiu pentru a șterge toate rafturile și sertarele; acest lucru va dezinfecta zona și va ține la distanță mirosurile neplăcute.