Uncategorized

Oțet, nu în bucătărie, ci în dormitor: doar un pahar mic în dulap | Hainele tale îți vor mulțumi.

Un bol mic conținând puțin oțet, așezat pe pervazul ferestrei, poate speria insectele. Aceasta se datorează mirosului pungent și înțepător. Pe scurt, o soluție perfectă, care nu necesită utilizarea produselor industriale dăunătoare sănătății noastre, ci care ne permite să atingem același obiectiv. În schimb, turnarea a două linguri de oțet în apa de gătit pentru ouă previne spargerea lor în timpul fierberii sau deformarea lor. Oțetul în dulap, de aceea.

În fiecare an, în timpul schimbării de sezon, orice femeie își golește complet dulapul și profită de ocazie pentru a-l curăța cu atenție. În realitate, este recomandabil să-l curățați cel puțin o dată pe lună, dar nimeni nu o face pentru că nimeni nu are de obicei mult timp liber.

Prin urmare, dacă doriți să eliminați paraziții care pot fi prezenți în mobilierul de lemn, există o soluție rapidă și optimă pe care puteți să o încercați, care nu are costuri și nu necesită mult timp.

Pur și simplu pregătiți un produs, direct acasă, într-o soluție de tip bricolaj, pentru a obține un rezultat incredibil și exclusiv. Soluția este pregătită cu oțet, care elimină orice paraziți de pe haine pentru a nu le strica. Oțetul este folosit și pentru a proaspăta dulapurile care miros a lemn sau au miros neplăcut.

Cum să pregătiți soluția cu oțet. În primul rând, curățați suprafețele cu un șervețel moale înmuiat în oțet. Apoi lăsați dulapul să se usuce foarte bine. Când suprafețele sunt complet uscate, luați o sticlă de pulverizare goală și umpleți-o turnând 180 ml de oțet înăuntru. Apoi se adaugă apă rece pentru a umple restul sticlei goale.

Iată cum să folosiți soluția cu oțet în dulapuri și sertare interioare. În acest punct este cel mai bine să pulverizați soluția direct în interiorul dulapului sau al sertarelor, deoarece este bună și pentru comode. Apoi ștergeți cu un șervețel pentru a se usca.

 



Mirosul neplăcut din dulapuri este ușor transmis hainelor, ceea ce este o problemă pentru că rareori dispare. Dacă dulapurile au fost curățate recent, pur și simplu proaspătați dulapul cu un șervețel, lăsați-l deschis pentru un timp și apoi turnați jumătate de pahar de oțet alb. În acest caz este recomandabil să lăsați ușile închise, deoarece oțetul va absorbi toți mirosurile neplăcute. Trebuie să faceți acest lucru pentru o întreagă noapte, a doua zi trebuie doar să deschideți o ușă pentru a fi plăcut surprinși.