Uncategorized

Oțet, nu în bucătărie, ci în dormitor: doar un pahar mic în dulap | Hainele tale îți vor mulțumi.

Oțetul are o mie de proprietăți, este util în bucătărie pentru pregătirea a mii de feluri de mâncare delicioase, dar și pentru curățenie.

 


 

Oțetul în dulap Este folosit pentru degresarea oalelor și a vaselor, pentru dezinfectarea suprafețelor și pentru a le lustrui. Pe scurt, este considerat un remediu natural pentru orice problemă și pentru toate situațiile.

 

 

De aceea, nu este surprinzător că se spune că oțetul poate fi, de asemenea, stocat în dulap. Cine încearcă să adauge măcar un singur pahar nu va mai putea să se descurce fără el.

Un pahar de oțet, o mie de avantaje Un pahar de oțet, sau în unele cazuri doar jumătate de pahar, poate schimba viața ta. Trebuie doar să torni 120 ml în mașina de spălat, înlocuind detergentul obișnuit, pentru a te asigura că hainele spălate sunt perfect curate. Orice persoană care folosește înălbitor pentru a le colora sau parfuma își va da seama cât de inutil și agresiv poate fi acesta. Există produse naturale care funcționează chiar mai bine.

Oțetul înlocuiește detergentul, degresează și dezinfectează în profunzime, astfel încât poate să nu mai fie necesară utilizarea substanțelor chimice agresive chiar și pentru îndepărtarea petelor de transpirație. De fapt, poate fi folosit pentru a trata prealabil hainele, amestecându-l cu puțină apă și întinzându-l peste pete înainte de a pune hainele în mașina de spălat. La finalul spălării vor fi perfecte, strălucitoare și parfumate.

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI…….

 

Author: morenews99.com