Uncategorized

Orhideele mele înfloresc din plin – pregătește un fel de mâncare delicios cu usturoi și bucură-te de flori.

Nu vei regreta timpul petrecut pentru acest adaos delicios pentru floarea ta preferată, deoarece rezultatul nu va întârzia să apară. În câteva săptămâni vei putea observa săgețile. Pentru a prepara infuzia miraculoasă, vei avea nevoie de:

 


 

  • Aproximativ 6-7 căței mici de usturoi și 5 mari.
  • De asemenea, vei avea nevoie de aproximativ două cești de apă simplă și o jumătate de tabletă de acid succinic.

 

După aceasta, lasă amestecul la infuzat într-un vas de sticlă timp de aproximativ o zi.

Dar care este cea mai bună metodă de utilizare a infuziei de usturoi? Toarnă puțină infuzie într-un vas înalt cu apă simplă. Așează ghiveciul cu floarea ta în acesta astfel încât să fie aproape complet acoperit cu apă. Apoi udă orhideea și așteaptă câteva ore.

După ce timpul a trecut, trebuie să scoți ghiveciul cu floarea și să-l pui la locul său obișnuit.

Poți folosi infuzia de usturoi și pentru celelalte plante de interior, astfel încât să le poți uda cu resturile acesteia. Iar după o lună vei putea vedea rezultatul uimitor al înfloririi orhideei noastre. Dar această infuzie nu ar trebui făcută mai des de o dată la trei luni.

Cum să transplantezi o orhidee într-un alt ghiveci? Mulți sunt siguri că orhideea este o frumusețe extrem de capricioasă și pretențioasă din lumea florilor. Acest lucru nu este în totalitate adevărat. Trebuie să știi cum să îngrijești corect această plantă frumoasă, ce îi place și ce nu. În plus, în timpul transplantării, orhideele trebuie îngrijite cu ajutorul unor mijloace speciale. Care sunt acestea? Haideți să descoperim împreună.

CUM SĂ TRANSPLANTEZI O ORHIDEE ÎNTR-UN ALT GHIVECI Toți cultivatorii de flori spun într-un glas: “Orhideele nu pot fi transplantate în timpul înfloririi.” Acest lucru este adevărat, deoarece transplantarea este stresantă pentru plantă. Din această cauză, poate să-și piardă toate florile și mugurii. Acest lucru poate fi făcut doar dacă orhideea trebuie salvată imediat. Floarea poate fi afectată de boli, rădăcini putrezite și diverse mușchi. Dacă nu o transplantezi la timp, există riscul să îți iei rămas bun de la plantă pentru totdeauna. Așadar, evaluează situația corespunzător.

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com