Uncategorized

COJILE DE OUĂ, COAJELE DE BANANĂ: ACESTE SFATURI PENTRU ÎNGRIJIREA PLANTELOR TALE

Îngrășământ din coji de ou Cojile de banană nu ar trebui niciodată aruncate, fiind o sursă unică de minerale precum potasiu și magneziu, care sunt esențiale pentru nutriția și creșterea plantelor. Cojile se transformă în îngrășământ atunci când sunt folosite direct, pentru a fi plasate în bucăți mici în sol sau fierte timp de aproximativ o oră până când obțineți un lichid bogat în nutrienți.

Îngrășământ din banane Pe de o parte cojile de ou, pe de alta cojile de banane: două ingrediente și deșeuri adesea aruncate la gunoiul organic. Cel mai bine este să le păstrați și să le folosiți inteligent împreună pentru a crea un îngrășământ puternic pentru grădina de legume și grădină. Un îngrășământ puternic cu aceste ingrediente naturale Pentru a face acest nutrient natural pentru plante, urmați acești pași:

Uscă cojile de ou și mărunțește-le într-o făină moale. Fierbe cojile de banane, lasă-le să macereze timp de o oră, apoi peste noapte. Vom obține două soluții, un lichid și o pulbere, care trebuie să se întâlnească. Luați făina de coji de ou și puneți-o într-un recipient. Filtrați lichidul obținut cu cojile de banane și turnați-l în recipient, amestecând până când obțineți o singură soluție.

Pentru a face această soluție și mai bună, adăugați pur și simplu puțin zaț de cafea: un alt ingredient natural adesea aruncat în apă.

 


 

Aceste trei ingrediente au creat un nutrient bogat în vitamine și minerale pentru toate plantele. Udați solul direct și repetați operația în fiecare lună.