Uncategorized

COJILE DE OUĂ, COAJELE DE BANANĂ: ACESTE SFATURI PENTRU ÎNGRIJIREA PLANTELOR TALE

Pentru grădina de legume și grădină, două ingrediente excelente și puternice care dau naștere îngrășămintelor folosite de profesioniștii din domeniu.

 


 

Cât de des folosești îngrășăminte artificiale pentru plante, bogate în conservanți și agenți chimici? Experții din industrie îndeamnă toți proprietarii de plante să folosească doar îngrășăminte naturale. Există ingrediente pentru uzul cotidian și general care pot fi utile plantelor datorită cantității de proprietăți și beneficii pe care le conțin.

 

 

Două ingrediente în special, când sunt combinate, pot deveni ceva puternic pentru orice tip de plantă. Care sunt cele două ingrediente care ar trebui folosite ca îngrășăminte? Natura oferă o serie de ingrediente care ar trebui utilizate nu numai ca hrană, ci și pentru a hrăni plantele din grădină. Două ingrediente în special, când sunt amestecate, ajută plantele să crească puternice și sănătoase.

 

 

Primul ingredient este coaja de ou, care nu ar trebui niciodată aruncată în apă. Puțini oameni știu că constituie o sursă foarte interesantă de calciu, utilă pentru menținerea tuturor speciilor de plante într-o bună sănătate. Doar lasă-le să se usuce la soare, apoi mărunțește-le în făină de coji de ou. Pot fi folosite deci singure sau cu un alt ingredient principal.

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com