Uncategorized

O lingură din acest amestec și toate florile pe care le aveți își vor recăpăta culoarea verde,

După o iarnă lungă, în care plantele cresc, în general, pentru a-și conserva energia, primăvara este necesară hrănirea lor pentru a-și recăpăta forța și pentru a-și continua ciclul de înflorire și reproducere.

 



De-a lungul timpului, a existat un remediu natural și foarte eficient pe care grădinarii experimentați îl folosesc și astăzi, în special în producția de legume organice.

 

 

Fără utilizarea pesticidelor chimice, crescătorii și grădinarii organici folosesc doar remedii naturale, căutând modalități de a preveni și de a opri diferitele infecții și dăunători care atacă culturile agricole. Din fericire, natura este întotdeauna pregătită și ne oferă usturoiul ca un leac, care are o gamă largă de utilizări în grădină.

Compușii de sulf activi din usturoi acționează ca un pesticid puternic, eliminând dăunătorii și alungând dăunătorii de la sursele lor de hrană. Cel mai bun lucru este că veți putea proteja plantele fără a lăsa reziduuri chimice nocive.

Soluția de usturoi este ușor de făcut și poate fi aplicată pe legume, fructe, plante ornamentale și condimente, precum și pe plantele de interior care sunt ținute în ghivece.

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com