Uncategorized

NIVEA ȘI OREZUL: O combinație care vă va oferi un aspect de fată de 16 ani, indiferent de vârstă…

  1. Măcinați orezul într-un râșniță electrică până se obține o pudră fină. Nu trebuie să fie bucăți mari abrazive. Pentru aceasta, treceți-l printr-o sită fină.
  2. Într-un bol, adăugați o lingură plină de cremă Nivea, o linguriță mică de orez măcinat, o linguriță mică de suc de lămâie. Dacă aveți pielea sensibilă, înlocuiți sucul de lămâie cu suc de portocale.
  3. Adăugați o linguriță mică de ulei de migdale și conținutul unei capsule de vitamina E. Amestecați bine până obțineți o pastă omogenă. Păstrați într-un recipient adecvat și refrigerat.

MOD DE UTILIZARE:

Aplicați înainte de culcare, pe pielea curată și uscată. Masați bine pe față și pe gât cu mișcări circulare delicate. Lăsați să acționeze peste noapte. Dimineața următoare, clătiți fața ca de obicei. Veți simți imediat diferența după prima utilizare.

MOD DE PREPARARE REȚETA 2:

  1. Într-un bol mic, puneți o lingură de cremă Nivea. Adăugați o linguriță mică de amidon, o linguriță mică de turmeric. Turmericul are efecte de albire asupra pielii, eliminând petele pigmentare. Amestecați bine până obțineți o pastă omogenă.
  2. Apoi adăugați o linguriță mică de ulei de măsline și amestecați din nou până se combină. Păstrați pasta obținută într-un recipient adecvat și refrigerat.

MOD DE UTILIZARE:

 



Aplicați înainte de culcare, pe pielea curată și uscată. Masați bine pe față și pe gât cu mișcări circulare delicate. Lăsați să acționeze peste noapte. Dimineața următoare, clătiți fața ca de obicei. Veți simți imediat diferența după prima utilizare. Puteți folosi cele două creme alternativ, în fiecare a doua seară, sau, când terminați prima, să faceți a doua.