Uncategorized

Acesta este momentan cel mai căutat remediu pentru curățarea intestinelor:

Uneori constipația poate dura zile întregi și, pe lângă greutatea simțită în zona stomacului, poate să apară și durere care se extinde pe partea superioară a corpului, de obicei în zona stângă sau dreaptă, sub piept, etc.

 


Alexandru are leacul perfect pentru această problemă de sănătate, care este destul de frecventă în zilele noastre și apare cel mai adesea din cauza ritmului rapid de viață. “Nimeni nu vă va spune acest leac mai bine decât cei care au trecut prin stadiile de disconfort, dacă înțelegeți ce vreau să spun”, spune el.

 

 

 

Dacă nu beți zilnic cantitatea necesară de apă pe parcursul zilei (2-2,5 litri), scaunul dvs. va fi tare și eliminarea materiilor inutile din organism va fi dificilă.

Scaunul tare poate apărea din diverse motive. Primul și cel mai frecvent motiv este aportul insuficient de fibre vegetale în dietă. Stilul de viață modern ne oferă o pregătire rapidă a alimentelor de origine animală, care este consumată foarte des.

Pe lângă alimentele de origine animală, procentul de aport de alimente vegetale scade. Aici se includ și zahărul rafinat, alimentele conservate, dar și problema comună a zilelor noastre, și anume consumul de alcool.

Conform datelor existente, persoanele care duc o viață rapidă și sedentară consumă în jur de 22 g de fibre vegetale pe zi. Această cifră este foarte mică în comparație cu aportul zilnic recomandat de fibre vegetale, care este de 30 g pe zi.

Al doilea motiv pentru apariția scaunului neregulat și tare este stilul sedentar de viață. Oamenii lucrează de acasă sau în birourile lor, iar deplasarea în oraș se face cel mai adesea cu mașina. Folosim liftul în loc să urcăm pe scări.

Al treilea motiv pentru această apariție neplăcută este aportul insuficient de apă pe parcursul zilei. Intestinul gros absoarbe până la 2 litri de lichide în fiecare zi. Această lichiditate nu provine doar din alimente și lichidele pe care le consumăm, ci și din sucurile gastrice responsabile pentru digestia alimentelor.

Al patrulea motiv pentru apariția scaunului tare și neregulat este stresul. Uneori, chiar și starea de stres poate fi motivul pentru a amâna nevoia de a folosi toaleta. Ultimul motiv pentru apariția constipației poate fi medicamentele pe care le consumați.

Alexandru a prezentat remediul care este cu adevărat eficient și este recomandat tuturor celor care au probleme cu golirea intestinului. Remediul constă în câteva ingrediente, vă vom enumera și beneficiile:

INGREDIENTE NECESARE:

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com