Uncategorized

Aceste flori vor înflori ca nebunele, în special sardinele.

Este vorba despre un praf din coajă de ou, care este excelent și pentru hrănirea roșiilor, ardeilor și castraveților. Pentru a face acest praf “magic”, desigur, veți avea nevoie de coji de ouă. Pur și simplu, de fiecare dată când folosiți ouă pentru mâncare, nu aruncați cojile și păstrați-le.

Clătiți-le cu apă rece pe partea interioară și lăsați-le să se usuce la aer sau într-un cuptor la o temperatură foarte mică, apoi mărunțiți-le în praf. Pentru a obține un praf fin, cel mai bine este să-l cerniți printr-un sit mic.

Cojile de ouă furnizează plantei minerale importante pentru a avea un sistem imunitar puternic și pentru a crește și se dezvolta neîngrădit. Printre altele, cojile de ouă conțin carbonat de calciu ușor absorbabil, potasiu și fosfor.

Rădăcinile absorb ușor aceste minerale odată ce acestea se dizolvă în sol. Praful obținut din cojile de ouă poate fi păstrat într-un borcan de sticlă și folosit după necesități. În sticla cu șase litri de apă și zece grame de drojdie proaspătă, adăugați o lingură de praf de coji de ouă.

Închideți sticla și agitați bine pentru a dizolva ingredientele, apoi lăsați-o să se odihnească puțin cu capacul deschis, iar când sunteți sigur că drojdia s-a dizolvat complet, agitați din nou sticla și udați plantele cu lichidul.

 


Udați plantele o dată pe lună cu acest îngrășământ natural din drojdie și coji de ouă și bucurați-vă de înflorirea lor luxuriantă.