Uncategorized

Aceste flori vor înflori ca nebunele, în special sardinele.

Astăzi voi împărtăși cu voi un truc despre cum să faceți ca florile dvs. să înflorească frumos și să înflorească pe tot parcursul anului, cu doar două ingrediente pe care le aveți cu toții în bucătărie. Mai întâi, veți avea nevoie de apă pe care, dacă o luați de la robinet, este recomandat să o lăsați să se odihnească timp de o zi la temperatura camerei.

 


Desigur, cel mai bine ar fi să folosiți apă filtrată sau de izvor, dar nu întotdeauna este ușor să obțineți așa ceva. Umpleți o sticlă sau un recipient corespunzător cu șase litri de apă și pregătiți o bucată de drojdie proaspătă, din care trebuie să luați doar zece grame.

 

 

Drojdia stimulează creșterea plantelor, duce la o înflorire bogată și permite sistemului radicular să se întărească. De asemenea, facilitează absorbția apei și a mineralelor din sol de către plante.

În drojdie se găsesc o serie de substanțe nutritive, precum și vitamina B utilă, fitohormoni și auxine. Înmuiați zece grame de drojdie proaspătă în șase litri de apă.

Pentru a întări acest îngrășământ natural și a hrăni plantele, adăugați încă un ingredient pe care îl puteți face ușor acasă și care în ultimul timp se poate găsi și în farmacii.

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

 

Author: morenews99.com