Uncategorized

Aceasta este secretul colagenului japonez… o cremă împotriva ridurilor care luminează pielea…

“Frezarea cojii de banană pe pielea dvs. poate oferi o exfoliere delicată, iar știm că exfolierea delicată poate fi benefică pentru piele”, spune King.

Exfolierea ajută la lucruri precum textura neregulată a pielii, reducerea crăpăturilor și îndepărtarea excesului de piele moartă, ceea ce poate dezvălui un ten mai luminos.

Beneficiile tratamentului eficient împotriva îmbătrânirii a pielii includ: menținerea fermității pielii, rafinarea tonusului pielii, reducerea ridurilor și sporirea luminozității și strălucirii.

Beneficiile orezului pentru piele și împotriva îmbătrânirii

Orezul este bogat în aminoacizi, antioxidanți și minerale care pot încetini sau întârzia procesul de îmbătrânire al pielii. De asemenea, poate inhiba activitatea elastazei, o enzimă responsabilă pentru îmbătrânirea pielii.

Astfel, apa de orez poate ajuta la menținerea elasticității pielii și la reducerea apariției semnelor de îmbătrânire ale pielii.

INGREDIENTE NECESARE:

2 linguri orez 1 coajă de banană 200 ml apă 2 linguri ulei de migdale

METODĂ:

Clătiți orezul și banana, apoi tăiați coaja de banană în bucăți mici. Turnați apa și lăsați să fiarbă la foc mediu. Gătiți până când orezul și coaja devin moi.

Lăsați să se răcească complet, iar în acest timp orezul va absorbi excesul de apă. Apoi, turnați întreaga conținut în blender. La nevoie, adăugați puțină apă de trandafiri (1-2 linguri, dar nu este obligatoriu).

Blenduiți bine, apoi treceți amestecul printr-o sită sau tifon. În amestec adăugați 2 linguri de ulei de migdale și amestecați. Acest ulei ajută în plus la reducerea umflăturilor feței, în special a cearcănelor.

Stocați amestecul într-un recipient corespunzător și păstrați-l în frigider timp de 1 săptămână.

 



UTILIZARE: Aplicați crema pe piele curată și uscată și masați ușor până când este complet absorbită.