Uncategorized

O linguriță este suficientă pentru orice floare pe care o aveți acasă și înflorirea este garantată.

Cu toate acestea, așa cum am menționat puțin mai sus, nu este ușor să garantăm înflorirea, mai ales dacă nu cunoaștem caracteristicile plantelor pe care le cumpărăm sau le avem acasă.

Cu toate acestea, avem o soluție pentru dvs. care este, de asemenea, utilă pentru cei mai puțin experimentați, capabilă să garanteze o înflorire rapidă și extraordinară. Tot ce aveți nevoie este un ingredient pe care cu siguranță îl aveți în casă, pentru a vă surprinde: doar bicarbonat de sodiu!

Da, ați citit bine. Acest același ingredient pe care îl puteți cumpăra din toate supermarketurile sau pe care îl aveți în cămară, vă va garanta o înflorire extraordinară. Dar să vedem cum să pregătim amestecul care va schimba viața bijuteriilor dvs. verzi.

În primul rând, veți avea nevoie de 500 ml de apă la temperatura camerei pe care o veți turna într-un recipient cu gât înalt. Adăugați o linguriță de bicarbonat de sodiu și amestecați totul. Gata. Nu veți avea nevoie de alte ingrediente.

Cu acest amestec pe care îl veți folosi pentru a umezi solul plantelor dvs., veți vedea o înflorire minunată: florile vor deveni sănătoase, rezistente și puternice. Folosind această tehnică, plantele dvs. vor începe să înflorească rapid și chiar în momente neașteptate ale anului.

Desigur, aveți grijă cu timpul! Nu faceți greșeala pe care mulți o fac. Nu trebuie să folosiți acest amestec în fiecare zi, ci doar o dată la 30 de zile. Cu acest remediu trebuie să udați solul chiar sub rădăcină pentru a obține rezultatele pe care le-am explicat mai sus.

Știați că bicarbonatul de sodiu are multe efecte benefice asupra sănătății plantelor? Cu siguranță ați auzit despre proprietățile sale pozitive, dar poate nu pentru plante. Ei bine, cei mai experimentați sunt obișnuiți să folosească bicarbonatul de sodiu în grădinile lor pentru un motiv anume: acest ingredient este un fungicid excelent, extraordinar pentru tratarea bolilor fungice și a mucegaiului.

Când este utilizat corect, acest ingredient protejează sănătatea plantelor dvs. și le împiedică să fie afectate de boli adesea cauzate de dăunători. Dar aveți grijă să nu folosiți bicarbonatul de sodiu ca solut.

 


 

Ca în amestecul pe care l-am explicat mai sus, trebuie întotdeauna amestecat cu apă: de fapt, sodiul poate arde rădăcinile și frunzele și poate ruina planta. Diluați-l întotdeauna conform sfaturilor experților și nu veți regreta.