Uncategorized

Folosesc acest lucru de 2 ani și SARDELITE înfloresc abundent pe tot parcursul anului (REȚETĂ)

Iodul prelungește perioada de înflorire, și în afară de la sardenițe, poate fi folosit și la alte tipuri de flori. În orice caz, trebuie să fiți atenți să nu exagerați cu iodul, deoarece poate deteriora rădăcina plantei.

Rețeta este următoarea: pentru 1 picătură de iod povidonă, se dozează 1 litru de apă pură și îmbuteliată. Nu mai mult de atât! Închideți bine sticla și agitați-o pentru a amesteca ingredientele. Modul de udare este expus în detaliu și trebuie să urmați instrucțiunile pentru a nu “arde” sardenița.

Se udă puțin, 50-100 ml, doar o dată pe lună. Nu udați cu apă în jurul rădăcinii, lăsați-o să fie separată în pământ. Experiențele cu iod (dacă le aplicați) le puteți împărtăși cu cititorii Noii Moarte a Domnului pentru că există diverse experiențe.

A doua rețetă pe care o puteți aplica este similară cu prima, doar că în loc de iod povidon se folosește 1 tabletă de aspirină. Pentru o tabletă merge 1 litru de apă pură și proaspătă pe care o puteți pune într-un pulverizator.

Utilizarea regulată a acestei soluții face florile să fie mai bogate și previne apariția bolilor fungice la plante. Această soluție poate fi folosită o dată pe săptămână și apoi în mod regulat în fiecare săptămână următoare pentru a observa efectul.

 


 

Până acum, cercetările nu au descoperit interacțiuni între aspirină și o soluție slabă de iod/potasiu iodură. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu există interacțiuni. Chiar dacă se fac cercetări privind efectele asupra organismului uman, trebuie avut în vedere că aceste două soluții nu ar trebui să dăuneze sardenițelor dacă sunt folosite alternativ (nu simultan).