Uncategorized

Folosesc acest lucru de 2 ani și SARDELITE înfloresc abundent pe tot parcursul anului (REȚETĂ)

Pelargonium (Pelargonium), una dintre plantele preferate pentru balcon, care este prezentă într-o multitudine de specii, forme și culori. Sardenita este o floare cunoscută pentru rezistența sa. Ea este caracterizată de ramuri carnoase drepte cu frunze de culoare verde închis care au un inel caracteristic de culoare verde închis pe margini.

 


 

Pelargonium vine în nuanțe de alb, galben, roz, roșu, violet și portocaliu. Pentru a crește are nevoie de o locație însorită, dar protejată de soarele direct de la prânz și de o bună drenare. Pentru a crește frumos, este obligatoriu să îndepărtați florile ofilite și frunzele galbene pentru a preveni apariția bolilor.

 

 

Pelargonium trebuie udat regulat, dar trebuie să lăsați substratul să se usuce între două udări. În diferite perioade de timp, sardenițele casnice necesită îngrijiri diferite. De la începutul primăverii până la sfârșitul verii, atunci când udați această floare, în apă trebuie adăugat puțin îngrășământ pe bază de fosfor, care favorizează înflorirea.

Asigurați-vă că îngrășământul are un procent minim de azot, deoarece sardenițele pot înceta să înflorească. În timpul verii, sardenițele au nevoie de aer proaspăt, deci scoateți-le pe balcon sau în grădină.

La început, odată ce a fost mutată, poate apărea căderea frunzelor și florii poate fi ușor bolnavă. Dar apoi veți fi plăcut surprins. Există o rețetă pentru hrănirea sardenițelor, care se pregătește dintr-o picătură de iod și un litru de apă.

Această soluție nu trebuie udată direct la rădăcină, deoarece poate “arde”, ci doar în jurul acesteia, în pământ. Datorită opinilor controversate despre iod și experienței unei cititoare, această rețetă nu trebuie aplicată decât dacă sunteți sigur de ea.

Alte experiențe pe care le-am găsit spun că iodul este ideal dacă doriți flori bogate în timpul verii. Dacă planta nu are suficient iod, este mai susceptibilă la boli și dezvoltarea ei va fi lentă.

 

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI…..

 

Author: morenews99.com