Uncategorized

PROJĂ CU BRÂNZĂ:

I. REȚETĂ: PROJĂ CU BRÂNZĂ: caldă, gustoasă, miroase frumos și nu vă doare stomacul dacă mâncați prea mult.

 


Ingrediente necesare: 3 căni de făină de mazăre, 3 căni de făină de grâu, 3 ouă, 2 căni de ulei, 1 cană de lapte, 3 căni de apă minerală acidulată, 1 plic de praf de copt, 1 linguriță de sare, 3 căni de brânză sfărâmată. Pentru măsurare, se folosește o cană de 200 ml.

 

 

 

Sfărâmați brânza.

Bateți trei ouă.

Adăugați o cană de lapte, două căni de ulei și bateți puțin. Adăugați 3 căni de apă minerală acidulată și bateți puțin din nou.

Adăugați 3 căni de făină de mazăre și 3 căni de făină de grâu, apoi amestecați bine. Adăugați praful de copt și sarea după gust și amestecați.

Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius. Puneți 3 ouă într-un castron și bateți-le puțin. Adăugați o cană de lapte, două căni de ulei și bateți-le puțin. Adăugați 3 căni de apă minerală acidulată și bateți-le puțin. Adăugați 3 căni de făină de mazăre și 3 căni de făină de grâu, apoi amestecați bine. Adăugați praful de copt și sarea după gust și amestecați.

Ungeți tava, puneți hârtie de copt și turnați amestecul obținut.

Presărați 3 căni de brânză sfărâmată deasupra amestecului pentru proje.

Lăsați să se coacă timp de aproximativ 30-35 de minute. Când proja este gata, stropiți-o ușor cu apă și acoperiți-o cu un prosop de bucătărie. După 5 minute, proja este gata și poate fi servită.

Proja este moale ca o pufuleță.

II. REȚETĂ:

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

Author: morenews99.com