Uncategorized

DACĂ AVEȚI PUȚIN IAURT, FACEȚI ACESTE PRĂJITURI MICI – 20 de minute timp.

Când aveți musafiri neașteptați sau vă bat la ușă din întâmplare, ascundeți-vă în bucătărie și, în timp ce faceți cafeaua, pregătiți aceste prăjituri mici care sunt gata în aproximativ 20 de minute.

 


 

Din doar 5 ingrediente și 5 minute de efort, în scurt timp le veți servi la masă și toți se vor mira cum le-ați făcut într-un timp atât de scurt.

 

 

Prăjiturile mici au fost întotdeauna cele mai practice, deoarece nu necesită mult efort pentru preparare și nici nu murdăresc multe vase când le serviți.

Se combină excelent cu cafea și dacă le serviți pe un platou așezat în mijlocul mesei, oaspeții vor putea să ia cât doresc, și nu vor rămâne. Iată ce vă este necesar:

INGREDIENTE NECESARE: 125 g iaurt dens, 1 pahar de zahăr, 1 pahar de ulei, 7 g praf de copt, 300 g făină (aproximativ 4 pahare). PENTRU GLAZURĂ: 300 g ciocolată neagră, migdale tocate mărunt.

Notă: Zahărul și uleiul se pun în aceeași cantitate ca iaurtul. În paharul în care ați măsurat iaurtul, măsurați zahărul, apoi uleiul și combinați-le într-un vas.

MOD DE PREPARARE:

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

Author: morenews99.com