Uncategorized

O bombă naturală pentru înflorirea anthuriumului: poate dura până la 15 ani

Primul ingredient de care avem nevoie este o morcov, un legumă care este aproape întotdeauna prezentă în bucătărie. Morcovii, de fapt, sunt beneficii mai ales pentru intestine, deoarece sunt bogate în antioxidanți și vitamine. Cu toate acestea, morcovii sunt, de asemenea, excepționali pentru sănătatea plantelor, în special pentru concentrația lor ridicată de potasiu.

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un morcov de dimensiuni medii, nici prea mare, nici prea mic. Leguma ar trebui să fie plasată într-un blender, adăugând aproximativ un litru de apă.

La acest punct, porniți blenderul și lăsați-l să funcționeze timp de aproximativ două minute. După această perioadă, turnați sucul de morcov într-un alt recipient, filtrându-l printr-un sită special. Astfel, bucățile de morcov rămase nu vor ajunge în recipient, unde va cădea doar lichidul.

Cu suc de morcov, Anthuriumul va înflori fără probleme Resturile rămase nu ar trebui aruncate, deoarece pot fi încă foarte utile. Toate resturile, de fapt, trebuie îngropate în solul care este la baza Anthuriumului: important este să le îngropați bine, altfel riscă să atrageți țânțarii.

Anthurium Cu sucul de morcov filtrat, planta este udată, turnând lichidul la baza Anthuriumului. Acest îngrășământ organic făcut în casă este cu adevărat excepțional și într-un timp scurt oricine decide să-l utilizeze își va da seama de proprietățile sale enorme și benefice.

 


 

Sucul de morcov ar trebui turnat la baza acestei frumoase plante o dată la 15 zile pentru a obține rezultatele dorite. Anthuriumul va începe să-și producă florile minunate, oferind culoare și evidențiind diferitele colțuri ale casei. Important este să urmați fiecare pas foarte atent și să nu exagerați cu acest excelent remediu pentru a nu obține efectul opus.