Uncategorized

Iată cum am slăbit 50 și m-am întors în formă… ACEASTA te scapă de kilogramele în plus…

Într-un pahar, amestecați cacao în pulbere și semințele de chia, apoi turnați 200 ml de lapte. Amestecați bine.

Lăsați semințele să se umfle timp de 30 de minute. Această băutură poate fi pregătită în seara precedentă și lăsată în frigider peste noapte până dimineața.

Într-o ibrică, amestecați o linguriță de cafea măcinată și 100 ml apă. Puneți pe foc și lăsați să fiarbă.

Odată ce se formează spuma, îndepărtați de pe foc și strecurați printr-un tifon.

Turnați amestecul de chia și cacao în cafeaua strecurată.

Într-un alt pahar mic, turnați 50 ml de lapte rece și folosiți un mixer electric pentru a face spumă.

Turnați spuma în pahar și băutura voastră este gata de consum.

Urmăriți pașii aici.

Dacă nu vă place cafeaua, încercați o altă băutură!

Cu siguranță ați auzit de efectul apei cu lămâie dimineața pe stomacul gol. Dar, dacă adăugați semințele de chia, obțineți o băutură și mai sănătoasă și arzătoare de grăsimi.

Cum să o pregătiți?

Puneți semințele de chia în 100 ml de apă și lăsați-le să se umfle.

Apoi, doar amestecați această lichiditate cu semințele cu 200 ml de apă călduță, adăugați puțin suc de lămâie și îndulciți cu puțină miere (desigur, mierea nu este necesară, puteți să o omiteți).

Puteți amesteca lichidul, dar eu îl beau fără amestecare. Adaug și câteva bucăți de lămâie întreagă. Beau această băutură în fiecare dimineață pe stomacul gol timp de 20 de zile. Apoi fac o pauză de 5-7 zile și repet.

Notă: Semințele de chia scad tensiunea arterială, iar dacă aveți tensiune arterială prea scăzută sau luați medicamente pentru tensiunea arterială, trebuie să consultați medicul înainte de a încerca această metodă.

Cum funcționează?

Semințele de chia sunt bogate în vitamine și nutrienți. Acestea se umflă în stomac (fibrele alimentare) și vă fac să vă simțiți sătui pentru mai mult timp. Acestea vă oferă energie și literalmente pot accelera metabolismul dvs., ceea ce poate duce la arderea grăsimilor.

Ele stimulează activitatea intestinală corectă (peristaltismul intestinului) și restabilesc flora intestinală perturbată. De asemenea, ameliorează problemele de constipație.

Atât lămâia, cât și semințele de chia sunt considerate superalimente în sine. Dar împreună, aceste produse sunt cu adevărat miraculoase pentru corpul nostru.

Pe lângă faptul că facilitează pierderea în greutate, acestea sunt bogate în antioxidanți și vitamine esențiale. Sunt benefice pentru glanda tiroidă, tractul digestiv, inimă, sistem nervos și contribuie la regenerarea rapidă a celulelor.

Comparați!

Semințele de chia conțin de 5 ori mai mult calciu decât laptele, de 3 ori mai mult fier decât spanacul și de 15 ori mai mult magneziu decât broccoli. De asemenea, conțin de 2 ori mai mult potasiu decât bananele și de 3 ori mai mulți antioxidanți decât afinele.

 

 


 

Dar, desigur, ca și în cazul tuturor celorlalte, nu trebuie să exagerați cu cantitatea.