Uncategorized

CUM SĂ FERMECI CASTRUVAȚII CU ZAHĂR ȘI OȚET…

CUM SĂ HRĂNIȚI CASTRAVEȚII CU ZAHĂR ȘI OȚET… Vor produce o recoltă mare, mare și foarte gustoasă…

 


 

Drojdia este o ciupercă unicelulară care, pătrunzând în sol, crește activitatea microorganismelor din el, devenind hrană pentru ele.

 

 

Datorită acestui fapt, materia organică este descompusă mai repede într-o formă disponibilă pentru plante, iar substanțele nutritive sunt livrate la rădăcini în cantități mai mari.

Castraveții, roșiile și ardeii, pentru care acest îngrășământ este recomandat, încep să crească mai repede. Desigur, acest lucru se întâmplă doar atunci când solul este inițial bogat în materie organică.

Soluția de drojdie introdusă în faza de plantare a puieților de castraveți accelerează formarea sistemului lor de rădăcini. Acest lucru se datorează faptului că conține proteine, elemente în urme și aminoacizi.

Se observă că astfel de exemplare se adaptează mai repede la un nou loc, iar volumul rădăcinilor lor crește de câteva ori.

Cu cât sistemul radicular al culturii este mai sănătos, cu atât absoarbe mai bine substanțele nutritive și apa din sol, crește masa verde și îmbunătățește calitatea fructului.

Stropirea frunzelor cu drojdie întărește imunitatea culturii.

Drojdia funcționează destul de mult timp, astfel încât hrănirea nu trebuie organizată frecvent. Efectul dorit se obține atât în ​​seră, cât și în grădină.

Ce fel de drojdie pot folosi?

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

 

Author: morenews99.com