Uncategorized

Fără acesta, nu ar trebui să crești niciodată roșii, ardei sau castraveți; ar trebui să le oferi întotdeauna plantelor în orice moment.

Tomatele, ardeii și castraveții necesită atenție specială și măsuri de protecție. În imaginația populară, se consideră că pentru a da viață fructelor și legumelor de înaltă calitate și nutritive este necesar să le cultivăm în cel mai simplu mod posibil. Când vorbim despre “simplu”, ne referim la singura sursă de apă furnizată de irigarea clar desemnată și măsurată. Acest abordare, cu toate că face posibil să îndeplinim anumite sarcini, nu va fi niciodată complet satisfăcătoare. Sunt necesare încă câteva atingeri pentru ca plantele noastre să-și atingă întregul potențial în ceea ce privește creșterea. La fel cum noi, oamenii, avem o nevoie semnificativă de vitamine și minerale, plantele au, de asemenea, o cerere semnificativă pentru aceste nutrienți. Dacă dorim să avem o recoltă de înaltă calitate, adesea uităm că trebuie să ne gândim la rădăcinile plantei.

Datorită faptului că plantele sunt capabile să absoarbă nutrienții prin rădăcini, este cel mai benefic să încorporăm acești nutrienți direct în sol. Furnizând plantele noastre cu vitaminele potrivite, le permitem să obțină o nutriție completă, ceea ce duce la fructe mult mai gustoase. Vitaminele ciudate pe care trebuie să le achiziționați din magazinele specializate nu sunt necesare, deoarece avem deja tot ce aveți nevoie în casa noastră. În ceea ce privește cazul specific al plantelor de roșii, ardei și castraveți, aveți posibilitatea de a construi un cocktail de vitamine care este atât de ușor, cât și bogat; această substanță va fi un remediu autentic. Laptele, bicarbonatul de sodiu și apa sunt singurele ingrediente de care veți avea nevoie. Aceasta este metoda recomandată.

Un grădină de înaltă calitate necesită trei ingrediente: lapte, bicarbonat de sodiu și apă. Va fi suficient să dăm viață acestei combinații simple pentru ca plantele noastre să aibă un sistem de rădăcini bine dezvoltat, frunze mari și sănătoase, și frunze verzi. Componenta cea mai importantă pentru plantele de roșii, castraveți și ardei este laptele lăsat la temperatura camerei. Va fi suficient să diluați totul cu o combinație formată din 200 de mililitri de lapte, o linguriță de bicarbonat de sodiu și jumătate de litru de apă. Proteinele, calciul, magneziul și potasiul sunt doar câteva dintre nutrienții care pot fi găsiți în lapte, iar toți sunt foarte benefici pentru organismele vegetative. Bicarbonatul de sodiu, pe de altă parte, este benefic în prevenirea răspândirii bolilor plantelor, în special a celor cauzate de fungii și boli fungice. Datorită acestor eforturi, sistemul de rădăcini este protejat și întărit semnificativ.

 

 


 

Datorită acestei combinații extrem de simple, vom putea îmbunătăți dezvoltarea plantelor, precum și imunitatea și rezistența acestora la boli dăunătoare. Pentru dozare, suntem nevoiți să ne ajutăm cu un seringă care nu include un ac. Pentru a ne asigura că roșiile, ardeii și castraveții sunt plantați de cel puțin de două ori sau de trei ori în fiecare lună, trebuie să turnăm în jur de cinci mililitri din amestec în solul din jurul plantelor. Există un interes considerabil pentru această strategie printre cultivatori; ar trebui să încercați.