Uncategorized

Rețeta pentru Fericirea Cremoasă cu Vanilie

Gălbenușurile de ou și zahărul rămas trebuie amestecate împreună într-un bol separat până când amestecul devine deschis la culoare și ușor îngroșat. Turnați încet amestecul de smântână încălzit în bolul care conține gălbenușurile de ou, amestecând încontinuu pentru a evita să se formeze bucăți. Acest procedeu necesită temperarea ouălor. După ce amestecul de ou și smântână este bine amestecat, puneți vasul înapoi pe foc mediu. Adăugați semințele de vanilie sau esența de vanilie care au fost rasă în vas și amestecați bine.

 

 

 

Continuați să amestecați amestecul în timp ce se fierbe până când se îngroașă până la o consistență care acoperă lingura. De obicei, durează între cinci și șapte minute. După ce crema s-a îngroșat, scoateți-o de pe foc și transferați-o într-un vas curat, strecurând-o printr-o sită fină. Acest lucru va îndepărta orice bucățele de pastă de vanilie sau cocoloașe. După ce crema s-a răcit la temperatura camerei, acoperiți-o cu folie plastic astfel încât să atingă suprafața. Acest lucru va împiedica formarea unei cruste.

 

 

 

Puneți crema în frigider pentru cel puțin patru ore, sau mai bine, peste noapte, astfel încât aromele să se combine și amestecul să se răcească complet. După ce crema s-a răcit, turnați-o într-o mașină de înghețată și procesați până când devine fină și cremoasă, urmând instrucțiunile producătorului. Dacă doriți o textură mai moale, serviți crema de vanilie proaspătă imediat după ce a fost făcută; dacă preferați o textură mai fermă, puneți într-un recipient rezistent la congelator și congelați pentru câteva ore.

 


 

Această delicatesă de vanilie cremoasă, făcută manual, este catifelată și divină la gust; scoateți-o în boluri sau conuri și savurați-o. Pentru o doză suplimentară de lux, nu ezitați să decorați cu garnituri preferate precum frisca, sos de ciocolată sau fructe de pădure proaspete.