Uncategorized

Doar o cană pe lună va fi suficientă: atât florile, cât și rădăcinile vor înflori tot timpul anului…

Prin urmare, coaja de ceapă este ideală pentru a crește orhideele foarte repede. Procedura constă în plasarea cojilor de ceapă într-un recipient de sticlă și turnarea a jumătate de litru de apă clocotită înăuntru. După ce am așteptat ca apa să se răcească, trecem la următorul pas, adică punem orezul într-un alt recipient, alt element extraordinar care conține potasiu, fosfor și magneziu.

 

 

 

Cinci linguri de orez la care vom adăuga un litru de apă la temperatura camerei sunt suficiente. La acest punct, apa de orez este filtrată, care trebuie transferată într-un alt recipient printr-un filtru. În interiorul recipientului în care am introdus apa de orez filtrată, putem adăuga soluția făcută anterior cu coaja de ceapă, și în acest caz, filtrând totul cu atenție.

 

 

 

O bună amestecare și am obținut un compus perfect, bogat în nutrienți pentru orhidee înainte de fertilizare. Soluția va face ca florile să crească într-un timp foarte scurt. Înainte de a proceda la aplicarea acestei mixturi, este întotdeauna mai bine să umeziți frunzele pulverizându-le cu puțină apă. Asta nu e tot, pentru că sfatul dat de experți este să turnați și apă în solul de orhidee, astfel încât să absoarbă mai bine îngrășământul.

 

 

 

Cât timp trebuie să aștept înainte să pot proceda cu îngrășământul? Ideal ar fi să așteptați aproximativ treizeci de minute, astfel încât rădăcinile să devină verzi.

Acum puteți aplica îngrășământul. Mai întâi vom lua puțin cu un bețișor de bumbac, pentru a trece soluția pe frunze. Cu această metodă simplă, frunzele de orhidee nu vor mai trebui să se confrunte cu insecte și ciuperci și vor putea să se bucure de o cantitate mare de vitamine.

 


 

Mineralele se dovedesc a fi un aliat excepțional pentru frunze, care pot crește mai sănătoase și mai puternice. Alternativa este să turnați soluția într-o sticlă cu pulverizator și să o pulverizați pe frunze, aplicând-o o dată sau de două ori pe lună. Pulverizarea ar trebui să se facă și sub frunze, pentru a combate eficient ciupercile și paraziții. În cele din urmă, este posibil să turnați soluția în solul vasului pentru a promova o creștere foarte rapidă a acestor flori minunate, tonifiind și întărind frunzele.