Uncategorized

Fă-ți propriul produs de albire!

Plasează bazinul într-un loc ventilat, deschis pentru a începe pregătirea înălbitorului. Toarnă apa și bicarbonatul de sodiu în bazin și amestecă bine. Apoi adaugă detergentul treptat în timp ce continui să amesteci. Apoi adaugă oțetul, de asemenea, treptat, în timp ce continui să amesteci.

 

 

 

În acest moment, amestecul poate face multă spumă, nu-ți face griji. Acest lucru se datorează reacției oțetului cu bicarbonatul de sodiu. Apoi adaugă acetona, peroxidul de hidrogen și săpunul lichid (asigurându-te că săpunul lichid este alb). După adăugarea acestor ingrediente, continuă să amesteci până când amestecul este bine încorporat. Acum folosește pâlnia pentru a turna amestecul în sticla plastică.

 

 

 

 

Apoi lasă amestecul să stea în sticla de plastic neprotejată timp de 12 ore. Fă mici găuri în capacul sticlei de plastic pentru a o închide după 12 ore. Cum să folosești înălbitorul: Când vine momentul să folosești înălbitorul, ia 2 litri de apă și fierbe-le într-un vas. Apoi adaugă 200 ml din înălbitorul pe care l-am pregătit. Apoi aduceti pe foc mediu și adăugați șervetelele de ceai unul câte unul și lăsați-le să fiarbă timp de aproximativ 40 de minute.

 

 


 

 

Folosește o lingură de lemn pentru a amesteca din când în când. După acest timp, îndepărtați vasul de pe foc, transferați șervetelele de ceai și apa de înălbire într-un bazin și lăsați-le să se înmoaie peste noapte. A doua zi, scoateți șervetelele de ceai din bazin și clătiți-le sub jet de apă curentă, rezultatul te va surprinde.