Uncategorized

Delicios desert simplu fără cuptor și cu mandarine

Pentru a începe, punem cele 14 grame de gelatină neutră, zahărul și laptele într-un vas pe foc moderat. Între timp, amestecăm în mod constant până se îngroașă. Următorul pas, tăiem o sticlă de plastic prin înlăturarea părții superioare a gurii. (Ideal ar fi să tăiem cu un cuțit special). Pasul următor, decojim fiecare mandarină pentru a o plasa în recipientul care va servi ca formă.

 

 

 

Începem prin adăugarea laptelui pregătit în oală în recipientul de plastic cu o lingură, în același timp introducem fiecare mandarină. Facem acest lucru folosind un scobitor care va trece prin cele 5 mandarine. Punem la frigider pentru aproximativ 30 de minute. Continuăm cu pregătirea băii de ciocolată, adăugăm 1 lingură de Nutella într-un castron sau recipient și cele 100 ml de cafea.

 

 

 

Amestecăm și lăsăm deoparte în timp ce încălzim laptele într-o oală. Separat, punem cei 150 ml de lapte într-o oală, îl încălzim la foc mediu și îl batem cu un mixer. Următorul pas, adăugăm amestecul și rezervăm. Pe de altă parte, scoatem tubul sau containerul de plastic care conține mandarinele din frigider. Demoldăm cu foarte mare atenție tăind plasticul și îndepărtăm scobitorul din centru, punem pe un grătar.

 

 

 

 

Între timp, tăiem și tocam bara de ciocolată neagră, o punem într-o cratiță mică, împreună cu cele 8 grame de cacao, gelatina neutră, zahărul și laptele (300 ml).

 

 


 

Amestecăm bine în timp ce se încălzește. În cele din urmă, acoperim desertul cu ciocolată și îl punem la frigider pentru aproximativ 30 de minute. Acum ești pregătit să tai și să servești acest desert delicios!