Uncategorized

Aproape toate congelatoarele au acest element “secret”. De aceea trebuie să fie folosit o dată la fiecare 3 luni.

Aproape fiecare congelator are o parte în partea de jos: nu este decorativă, ci este importantă pentru funcționarea corectă a aparatelor electrocasnice. Acest element poate fi ascuns, așa că multe persoane nu știu despre el sau pur și simplu îl uită. Vă vom spune care este acest detaliu “secret” și de ce trebuie utilizat periodic.

 


 

 

Aruncă o privire mai atentă: Congelatorul tău poate avea o supapă sau un entonator special în partea de jos. Unde este amplasat și cum arată depinde de modelul frigiderului tău, așa că poți să-l cauți singur sau să consulți această informație în instrucțiuni.

 

 

 

Uneori, acest element este ascuns sau blocat, astfel încât trebuie să scoți complet sertarul de jos pentru a-l găsi și deschide.

Iată cum ar putea arăta:

De fapt, această parte este necesară în timpul dezghețării congelatorului. Prin supapă sau entonator, apa în exces ar trebui să se scurgă. Prin urmare, când începi dezghețarea, trebuie să o deschizi sau să o scoți afară. De altfel, dacă congelatorul tău are doar un entonator în partea de jos, probabil că a fost furnizată o spatulă specială odată cu aparatul:

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI…….

 

 

Author: morenews99.com