Uncategorized

Roșiile nu ar trebui niciodată să fie plantate în grădină fără să fie mai întâi aruncate în pământ într-o mână.

Este necesară răbdarea pentru a vedea nașterea și dezvoltarea roșiei în sine, însă mugurii apar aproape imediat după ce roșia este plantată. Pe de altă parte, există multe lucruri care pot fi făcute în timpul așteptării pentru a contribui la creșterea fructului în modul corect. În plus față de apă și o varietate de îngrășăminte, există un component distinct fără de care nu vei putea niciodată să te descurci: coaja de ou. Pentru a-ți răspunde la întrebare, da, ai citit corect; cojile de ou pot fi folosite ca componentă principală în compania noastră de grădinărit. De ce ar trebui să o facem și cum ar trebui să procedăm? Folosirea cojii de ou pentru a cultiva roșii în grădina de legume este ceva ce ar trebui să faci din următoarele motive:

Cojile de ou sunt un remediu miraculos pentru roșiile noastre, chiar dacă acest lucru poate părea o propunere bizară și nebunească. Amintindu-ne că strategiile folosite de crescătorii experimentați sunt întotdeauna de succes și bine gândite este ceva ce nu trebuie să uităm niciodată. Atunci când încercăm să cultivăm fructe, legume sau legume, nu trebuie să uităm niciodată cât de important este să le furnizăm nutrienții potriviți. Există anumite elemente esențiale care nu pot fi obținute doar prin consumul de apă; acest component particular trebuie să fie accentuat. Pentru a ne simți mai bine, oamenii avem nevoie de suplimente de vitamine, iar plantele, ca noi, au nevoie de vitamine și minerale pentru a funcționa corect.

Elementele de bază includ magneziu, zinc și fier. Există un mineral numit calciu care poate fi găsit în cojile de ou și este foarte necesar pentru roșii. Dezvoltarea regulată a sistemului radicular necesită calciu deoarece joacă un rol în formarea celulelor și le face mult mai rezistente la atacurile fungilor și paraziților. Calciul este esențial pentru dezvoltarea optimă a sistemului radicular. Atunci când există o deficiență de calciu, ne dăm imediat seama de aceasta pentru că există un semnal vizibil: semnele de putrefacție, putrefacția care începe treptat să spargă fructul în două.

Cum să încorporăm cojile de ou în sol Tăierea cojii de ou în bucăți mici este metoda cea mai eficientă pentru a le îngropa în pământ. Consistența ar trebui să fie similară cu cea a făinii sau a pulberii. Este suficient să folosești o lingură de coajă tocată pentru a o pune într-o gaură puțin adâncă. Apoi, plantăm semințele noastre de roșii deasupra solului pe care l-am presărat. În timpul perioadei de creștere, roșiile noastre pot obține o cantitate constantă de calciu deoarece coaja a fost măcinată.

 


Aceasta este o metodă complet sustenabilă care nu pune în pericol în niciun fel protecția mediului sau bunăstarea roșiilor noastre. Această metodă poate fi folosită și în ceea ce privește întreținerea tuturor celorlalte componente ale grădinii noastre; cu siguranță, le va fi benefică! În plus, din punct de vedere economic, este o strategie complet sustenabilă. Nu mai cheltuiți bani pe îngrășăminte chimice.