Uncategorized

Pâine umplută cu cartofi, ardei, brânză și pătrunjel.

Fă aluatul: Dissolvați complet drojdia și zahărul în apa caldă într-un vas mare de amestecat. Lăsați-l să se odihnească cinci până la zece minute pentru a deveni spumos. Încorporați oul, sarea și laptele cald. Bateți bine. Amestecând treptat făina, aluatul ar trebui să se îmbine și să fie moale dar nu lipicios. Mergi după senzație, deoarece este posibil să ai nevoie de puțină făină în plus sau în minus. Până când aluatul devine neted, lucrează-l pe o suprafață presărată cu făină timp de cinci până la șapte minute. Odată ce aluatul este într-un bol uns, acoperiți-l cu un prosop și lăsați-l să crească într-un loc cald timp de aproximativ o oră, sau până când se dublează în volum. Pregătiți umplutura: Fierbeți cartoful tăiat cubulețe până este gătit, în timp ce aluatul crește; apoi, scurgeți și lăsați-l să se răcească. Rumeniți ceapa și ardeii într-o tigaie cu puțin ulei. Combinați cartofii fierti, pătrunjelul tocat și brânza sfărâmată cu legumele călite într-un bol. Lăsați-l să se răcească. Asamblare Împingeți aluatul când a crescut, apoi formați bile de mărimea unei mingi de golf. Rulați fiecare bilă într-un cerc plat pe o suprafață presărată cu făină. Așezați în centrul fiecărui cerc o lingură de umplutură de brânză și legume. Formați o semilună, îndoiți aluatul peste umplutură și sigilați marginile. Închideți presând cu fermitate marginile.

 

 

 

 

Într-o tigaie adâncă încălzită la foc mediu, încălziți uleiul. Rulourile umplute trebuie plasate cu grijă în uleiul încălzit și gătite până când ambele părți sunt aurii. Folosiți o lingură cu găuri pentru a le scoate, apoi întindeți uleiul în exces pe un prosop de hârtie.

 

 

 

Serviți:

 

 

 


 

Acestea pot fi consumate calde sau la temperatura camerei. Se potrivesc de minune ca o cină ușoară, gustare sau ca parte a unei mese mai mari. O metodă minunată de a te bucura de o cină gustoasă și făcută în casă fără a folosi un cuptor este cu această rețetă simplă și rapidă de pâine umplută sărată fără cuptor. Orice palat va fi încântat de umplutura unei mixturi puternice și gustoase în interiorul unei pâini moi și pufoase. Aceste rulouri umplute sunt epitomul bucătăriei simple, dar delicioase și sunt ideale pentru o prânz rapid, o cină sau o gustare.