Uncategorized

BUNICA MEA A SLĂBIT MULȚUMITĂ ACESTEI REȚETE:

Încercați această mâncare delicioasă conform rețetei Mariei Elena. Ea spune că bunica ei a trebuit să slăbească 10 kilograme din motive de sănătate, dar nu a putut ține nicio dietă.

 


 

De multe ori a mâncat această mâncare care o sătura și nu avea nevoie de gustări suplimentare.

 

 

Printre altele, a consumat multe fructe și legume, apă și ceaiuri, sucuri natural stoarse, și a evitat dulciurile, pâinea, carnea grasă și prăjită, precum și mâncarea care conține multă sare.

Această mâncare nu este deloc greu de preparat și veți petrece doar 5 minute din timpul vostru pregătind-o.

Este foarte gustoasă, săracă în calorii, vegetariană, deci o pot consuma și cei care evită carnea, sau pur și simplu își monitorizează dieta.

Este vorba despre chifteluțe foarte gustoase pe care le puteți prăji într-o cantitate mică de ulei sau le puteți coace în cuptor folosind chiar mai puțin ulei. Iată ce aveți nevoie:

INGREDIENTE pentru chifteluțe: 3 dovlecei de mărime medie, puțină sare, 1 ceapă mare, puțin ulei de măsline, 1 morcov mare, 1 legătură ceapă verde, ardei roșu și negru după gust, oregano, 1 cățel de usturoi, 1 cană/conservă de fasole roșie, 1 ou, 1/2 cană făină.

INGREDIENTE pentru sos: 200 g iaurt degresat sau smântână acră (cu un conținut minim de grăsimi), 2 căței de usturoi, 2 castraveți murați, mărar proaspăt.

  • În 100 g dovlecei sunt doar 17 calorii și ajută la eliminarea excesului de lichide din corp.

MOD DE PREPARARE:

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI…….

 

Author: morenews99.com