Uncategorized

CEL MAI FRUMOS TORT VEGAN CU FRUCTE… Rapid și simplu, se măsoară cu o cană…

  1. Puteți folosi fructe proaspete sau congelate. Dacă folosiți congelate, lăsați-le să se dezghețe puțin în prealabil. Presărați-le cu o cană de zahăr, o vanilie și foarte puțină apă, apoi pisați-le. Lăsați-le deoparte să se așeze.
  2. Într-un castron mai adânc, amestecați ingredientele uscate: grisul, făina, restul de zahăr, praful de copt și zahărul vanilat. Împărțiți ingredientele uscate aproximativ în 3 părți (în total 800 de grame = 300 g + 250 g + 250 g).
  3. Ungeți tava cu o perie și preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius. Așezați o treime din ingredientele uscate pe fundul tavii, bateți ușor tava, apoi așezați cu grijă jumătate din umplutura de fructe deasupra.
  4. Peste fructe, presărați a doua parte a ingredientelor uscate. Apoi așezați restul de fructe și terminați cu a treia parte a ingredientelor uscate.
  5. Adăugați restul de apă în ulei și turnați uniform peste tort deasupra. Agitați cu grijă pentru a distribui lichidul peste tot.

 


 

  1. Puneți tortul la cuptor și coaceți-l timp de 40 de minute în cuptorul preîncălzit, apoi creșteți temperatura la 200 de grade și mai coaceți-l încă 20 de minute (timp total 1 oră). Sau ajustați în funcție de cuptorul dumneavoastră.