Uncategorized

Vecinul m-a rugat să-i dau sticle de plastic. Când am aflat de ce, am început să fac același lucru.

Adunați 13 gâturi într-un cerc. Fixați-le împreună cu un capsator de hârtie obișnuit. Învârtiți un inel din sârmă groasă. Fixați capetele cu sârmă mai subțire. Atașați un inel de sârmă la gâturile sticlelor. Utilizați cleme pentru acest lucru. În continuare, continuați să formați un semicerc. În rândul următor, fixați și gâturile sticlelor cu un capsator și adăugați încă un inel de sârmă. Completați structura rând cu rând. Așa ar trebui să arate dacă o întoarceți. Tot spațiul de dedesubt este umplut! În plus, fixați sticlele în interior cu câteva bucăți de sârmă subțire – pur și simplu încârligați-le în jurul gâturilor. Astfel, structura va fi mai puternică și mai fiabilă.

Decorarea structurii suspendate: Să trecem la partea cea mai interesantă – decorarea! Vopseați structura cu vopsea spray. După uscare, este recomandabil să aplicați un lac. Folosind cleme la distanțe egale între ele, fixați 3 bucăți de sfoară/cord pe inelul de sârmă de sus. Înșurubați capacele sticlelor înapoi. Tăiați jumătate din punga de gunoi și faceți găuri de drenaj cu foarfecele. Așezați interiorul structurii cu sticle și umpleți-o cu pământ.

 


 

Suspendați-o afară. Plantați flori și udați. A ieșit foarte bine! Ghivecele suspendate arată foarte neobișnuite și frumoase. Petuniile și orice flori care cresc sub formă de bilă vor arăta deosebit de minunate! Luați această idee interesantă din sticle și repetați-o pentru terenul vostru.