Uncategorized

Iarba Pyca este un “iod viu” care crește în natură – vindecă orice boală.

Rostopasca este deosebit de eficientă în tratarea arsurilor, balonării și senzației de greață în stomac. Extractul din această plantă ajută foarte bine la rezolvarea problemelor menționate.

Ajută la producția de bilă și alte enzime digestive responsabile pentru digestia eficientă a hranei. Este folosită și ca remediu natural pentru ajutorarea ulcerelor.

TRATEAZĂ ECZEMELE REZISTENTE

Este foarte eficientă în problemele de piele. În acest scop, este folosit în special uleiul de rostopască. Conține proprietăți antibacteriene și antimicrobiene și tratează cu succes dermatita atopică.

Pentru anxietate și probleme de somn: Această plantă are proprietăți sedative, așa că nu ar trebui consumată în cantități mari, dar în doze mici ajută la eliminarea stresului și anxietății.

DEȚINE PROPRIETĂȚI PUTERNICE ANTIBACTERIENE

Rostopasca este de mult timp cunoscută ca un remediu pentru dureri de gât și probleme cu gâtul. Extractul are puternice proprietăți antibacteriene împotriva mai multor tipuri de bacterii. Este utilizat de secole pentru tratarea diferitelor afecțiuni cronice ale pielii.

CUM SE UTILIZEAZĂ PENTRU CHISTURI ȘI MIOMI:

Se amestecă două linguri de rostopască (plantă uscată) cu o lingură plină de miere. Această amestecătură se consumă în următoarele 21 de zile, apoi se face o pauză de 7 zile. Se recomandă în mod general să se folosească miere de salcâm, dar în afară de aceasta se poate folosi și miere de livadă (dacă nu sunteți diabetic).

În preparatele pentru tratarea cirozei hepatice este permis să se adauge și rădăcină de ghintură, sfeclă roșie, pătlagină și suc de morcov.

REȚETĂ PENTRU CEAI

Se utilizează doar părțile uscate ale plantei pentru consumul intern. Ceaiul de rostopască poate fi băut singur sau în combinație cu alte plante medicinale. Metoda de preparare este identică cu cea a altor ceaiuri din plante.

O lingură de plantă uscată se toarnă cu 200 ml de apă clocotită, se acoperă și se lasă 5 minute. Apoi se strecoară și se bea. Se pot bea maxim 2 cești de ceai pe zi timp de 14 zile. Apoi trebuie să se facă neapărat o pauză de 7 zile. Dacă este necesar, tratamentul cu ceai poate fi repetat.

PENTRU ASTMĂ ȘI DIVERSE ALERGII SEZONIERE:

Ingrediente necesare: 50 g de rostopască, 50 g de păpădie, 50 g de pătlagină și 50 g de coada șoricelului. Metodă: 2 linguri plane de amestec se toarnă cu 500 ml de apă clocotită, se acoperă și se lasă 15 minute. Apoi se strecoară și se bea. Poate fi îndulcit cu miere, după gust. Se bea timp de 14 zile, apoi se face o pauză de 7 zile, și apoi se repetă încă o dată.

PENTRU NEGII. Este necesară perseverență: negii se tamponă cu suc/proaspătă de la planta ruptă.

TINCTURĂ MEDICINALĂ:

Culegeți planta și uscați-o. Planta uscată se pune într-un borcan de sticlă și se toarnă cu alcool de 50% sau țuică casnică. Se închide și se lasă la loc întunecat timp de aproximativ 3 săptămâni (21 de zile). Apoi se strecoară și se păstrează într-un flacon întunecat.

Utilizare la nevoie, dar se păstrează într-un loc întunecat. Durată de utilizare: 2-3 ani. Utilizare: se aplică pe negi sau se umezesc comprese de bumbac și se aplică pe zona problematică.

Comentariul lui Ivana K.: Aveam negi pe tot corpul și era insuportabil. Sora mea mi-a făcut tinctura, am tamponat în fiecare zi și după un timp aceștia au dispărut. Rostopasca este o plantă incredibilă!

Comentariul Milankăi S.: Am luptat cu eczemele pe față de ani de zile, am încercat totul. Am schimbat mai mulți medici, dermatologi, am cheltuit mulți bani pe diverse creme. Atunci o prietenă mi-a menționat uleiul de rostopască. Eram sceptică, dar în câteva săptămâni eczemele au dispărut ca prin minune! Incredibil!

Cine nu ar trebui să folosească rostopasca? Nu este recomandată pentru femeile gravide, care alăptează și copii.

Medicament cu rostopască și zer împotriva tumorilor și regenerării organelor digestive

Această rețetă împiedică răspândirea metastazelor – Această rețetă este recomandată în special pentru locuitorii care trăiesc în orașe poluate, pentru persoanele expuse la radiații, care din cauza locului de muncă sunt expuse la gaze toxice și metale grele…

 

 


 

Cu această rețetă nu puteți trata o formă gravă de cancer, dar poate ajuta în stadiile incipiente dacă este depistată la timp, desigur, cu consultarea unui medic.