Uncategorized

5 DULCIURI VEGETARIENE FĂRĂ PICĂTURĂ DE ULEI….

Dacă sunteți în căutarea unei rețete delicioase pentru prăjituri vegetariene, în special cele preparate fără ulei, atunci sunteți în locul potrivit. Alegeți una dintre cele 5 rețete propuse din arhiva noastră și selectați cea mai delicioasă, apoi împărtășiți în comentariile sub postare.


 

Plăcintă de ciocolată vegetariene pentru postul pe apă, pe care o puteți face chiar și în fiecare zi

 

O rețetă bună pentru o prăjitură simplă și rapidă, fără ulei. Poate fi făcută chiar și în fiecare zi, deoarece este foarte gustoasă și suculentă, fără a se observa că nu conține ulei, lapte și ouă. Împărtășiți rețeta cu prietenii voștri.

Ingrediente necesare: 400 ml apă, 250 g făină, 1 pachet praf de copt, 3 linguri pline de gem (eu am folosit de căpșuni, dar poate fi oricare), și 100 g zahăr. Pentru sirop: 2 linguri de cacao, 50 g zahăr, 100 ml apă și 1 pliculeț de zahăr vanilat.

Mod de preparare: Încălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Amestecați zahărul, apa și gemul. Adăugați făina și praful de copt. Nu este nevoie să folosiți mixer. Turnați amestecul într-o tavă mai mică, niveleazăți și întindeți-l, apoi coaceți-l timp de aproximativ 20-30 de minute.

Gătiți toate ingredientele indicate pentru sirop și, în timp ce este fierbinte, turnați-l peste prăjitura caldă. Presărați deasupra cu fulgi de cocos sau semințe de in, sau orice altceva doriți. Lăsați prăjitura să se răcească complet, apoi tăiați-o în pătrate și serviți.

Prăjitură post, ieftină și delicioasă, se topește în gură – perfectă pentru postul pe apă

Rețetă minunată pentru o prăjitură foarte ieftină, care se prepară rapid și ușor. Este atât de moale și suculentă, se topește în gură. Încercați-o, este cu adevărat excelentă.

Ingrediente necesare: 100 g stafide uscate, 12 linguri de zahăr, 15 linguri de făină, 5 linguri de griș, 1 scorțișoară, praf de copt și zahăr vanilat, 400 ml apă, 1 linguriță bicarbonat de sodiu, 8 linguri de nuci măcinate, 4 linguri de gem de prune. Pentru decor: gem la alegere și nuci măcinate și tocate.

Mod de preparare:

 

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com