Uncategorized

Rețetă de strudel cu carne tocată, brânză și paprika

Preîncălziți cuptorul: încălziți cuptorul la 180 de grade Celsius. Pregătiți carnea tocată: încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și căliți ceapa tocată în el până devine sticloasă. Adăugați carnea tocată amestecată și prăjiți-o amestecând ocazional până când devine maro și este gătită. Adăugați usturoiul zdrobit, ardeii tăiați cubulețe, pudra de paprika, sarea și piperul.

 

Gătiți amestecul încă 5-7 minute până când ardeii devin moi. Pregătiți aluatul pentru strudel: Așezați aluatul pentru strudel pe o suprafață de lucru curată și ungeți-l ușor cu unt topit. Apoi distribuiți uniform amestecul de carne tocată și ardei peste aluat și presărați brânza rasă deasupra. Rulați: Rulați cu grijă aluatul pentru strudel de la latura mai lungă pentru a forma un rulou compact.

 

 

Asigurați-vă că partea cu cusătura este în jos. Coaceți: Așezați ruloul de strudel pe o tavă de copt căptușită cu hârtie de copt. Ungeți ușor suprafața ruloului cu unt topit. Coaceți strudelul în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 25-30 de minute sau până când devine aurie și crocantă.

 

 

Serviți: Scoateți strudelul cu carne tocată, ardei și brânză din cuptor și lăsați-l să se răcească puțin înainte de a-l tăia în felii. Serviți strudelul cald ca fel principal sau ca aperitiv consistent.

 

 

Sfat: Puteți decora strudelul cu ierburi proaspete precum pătrunjel sau ceapă verde și serviți-l cu un sos ușor de iaurt sau o salată verde.

 

 

 

Acest strudel cu carne tocată, ardei și brânză este o adevărată plăcere pentru toți iubitorii de feluri de mâncare consistente.

 


 

Combinarea cărnii tocate condimentate, a ardeilor suculenți și a brânzei cremoase într-un aluat crocant pentru strudel face din acest fel de mâncare un punct de atracție pe masa de servit. Poftă bună!