Uncategorized

GULAȘ CU CARNE DE VITĂ: Singura rețetă adevărată și originală.

Tăiați carnea de vită în cuburi, condimentați-o și tăvăliți-o în puțină făină, apoi prăjiți-o într-o combinație de unt și ulei, la foc mediu. Ceapa se taie mărunt și se adaugă în tigaie împreună cu carnea și se călesc împreună.

Se adaugă morcovul ras și se călește împreună. Într-o altă oală, fierbeți apa și adăugați cuburile de supă de vită dizolvate. Lăsați-le să se dizolve. Folosiți acest lichid pentru a turna treptat în supa.

Ceapa se taie mărunt și se adaugă în tigaie împreună cu carnea, condimentându-se după gust cu amestec de legume uscate, sare, piper negru și piper roșu. Dacă doriți, puteți adăuga ardei roșu afumat sau ardei iute roșu.

În carne adăugați jumătate din apa/supa și roșiile pasate (sau sosul de roșii), apoi fierbeți acoperit aproximativ 40 de minute cu amestecare din când în când. Adăugați restul de apă/supă treptat, dacă este necesar.

 



Tăiați ardeii și cartofii în bucăți mai mici și adăugați-i în tigaie. Lăsați să fiarbă încă 15 minute cu amestecare din când în când. Când cartofii s-au înmuiat, amestecați 2 linguri de făină cu puțină apă și turnați în tigaie.