Uncategorized

“SFATURI DESPRE CUM SA ÎNGRIJITI CORECT SPAȚIUL: Planta care aduce noroc femeilor”

Fericirea feminină este ascunsă în armonia casei, iar despre această plantă se crede că aduce pacea și liniștea, dar și fericirea pentru femei… Se crede că dacă oferiți această floare unei fete necăsătorite, ea își va aranja viața într-un timp foarte scurt. Iar dacă o oferiți unei femei căsătorite, ea va rămâne însărcinată și va avea un copil.

 


 

De mult timp există credința printre femei că această plantă stinge certurile și nemulțumirile în căsnicie, rezolvând idila familială, în special cea romantică. “Femeile care o dețin și o îngrijesc, la care planta înflorește și se dezvoltă – aduc fericire. De aceea, această plantă este ideală pentru a fi dăruită sexului feminin. Chiar dacă sună ca o poveste exagerată, mulți au fost convinși de exactitatea ei.”

Această plantă decorativă atrăgătoare este una dintre cele mai cunoscute plante de birou. Face parte din grupul celor mai buni purificatori naturali ai aerului, folosiți în spații închise.

Există numeroase plante prezente în aproape fiecare casă, dar multe dintre ele nu le cunoaștem nici măcar numele, fără să mai vorbim de îngrijirea lor corectă. Spathiphyllum (lat. Spathiphyllum) este una dintre aceste plante, despre care se crede că aduce fericire în casă. Este cunoscută și sub numele de “fericirea feminină”, deoarece se crede că această plantă este responsabilă pentru bunăstarea femeii.

Dacă oferiți o spathiphyllum unei fete necăsătorite, se crede că ea se va căsători într-un timp foarte scurt. Dacă o oferiți unei femei căsătorite, atunci ea va avea un copil. De fapt, toate plantele de interior simbolizează ceva specific – unele simbolizează fericirea în căsnicie, altele – banii, altele – sănătatea, succesul și așa mai departe. Dar de ce tocmai spathiphyllumul este considerat protectorul feminin?

De la vechime, femeile au observat energia pozitivă pe care o emană spathiphyllumul în casă, în special când vine vorba de viața amoroasă. Fetele își găseau parteneri, iar cele deja într-o relație primeau repede propuneri de căsătorie, în timp ce femeile căsătorite aveau o căsnicie fericită.

Astăzi, “fericirea feminină” este una dintre cele mai răspândite plante și un cadou preferat pentru sexul frumos. Dacă doriți ca această plantă de interior să vă schimbe viața, trebuie să o doriți sincer, să aveți grijă de ea, să o hrăniți și veți vedea că legenda “fericirii feminine” este adevărată…

 

 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI……

 

Author: morenews99.com