Uncategorized

Cum să cureți și să dezinfectezi salteaua ta în mod natural?

Pentru asta, echipați-vă cu mănuși și începeți prin a citi instrucțiunile producătorului. Acesta este un dezinfectant puternic care vă va permite să abordați pete dificile.

În 2 litri de apă caldă, amestecați 2 linguri de cristale de sodă. Îmbibați o burete cu această amestec, asigurându-vă că o stoarceți bine, apoi frecați întreaga saltea cu ea, procedând zonă cu zonă pentru a nu uita nimic. Apoi clătiți cu apă curată, întotdeauna folosind o burete sau un ștergar stoarsoare. În final, puteți usca salteaua cu un ștergar uscat sau cu un uscător de păr reglat la o temperatură care să nu fie prea fierbinte.

3 – CURĂȚAREA UNEI SALTELE CU BICARBONAT DE SODIU Desigur, nu poți pune o saltea în mașina de spălat, dar poți îndepărta pete și mirosuri cu bicarbonat de sodiu. Iată cum să cureți adânc o saltea cu acest remediu de casă.

Scapă de pete cu o pastă groasă de bicarbonat de sodiu și apă. Întinde un strat gros peste pată și lasă-l să se usuce timp de aproximativ o oră pentru a ajuta la îndepărtarea petei de pe saltea. Îndepărtează pudra uscată cu aspiratorul tău. Petrecutul petelor persistente se poate face cu bicarbonat de sodiu și oțet. Presară un strat de bicarbonat de sodiu peste pată. Folosind o sticlă cu pulverizator, pulverizați oțet alb pe pată. Așa cum vezi, reacția chimică produce bule, iar petele vor fi îndepărtate. Lasă să se usuce și îndepărtează reziduurile cu un aspirator. Pentru a elimina mirosurile neplăcute, presară un strat de bicarbonat de sodiu pe toată salteaua. Lasă să acționeze câteva ore, apoi aspiră.

4 – CURĂȚAREA UNEI SALTELE CU DETERGENT DE VASE Un produs de uz casnic esențial, detergentul de vase este folosit frecvent și pentru îndepărtarea petelor de pe textile.

Instrucțiuni

 



Adaugă 3 linguri de detergent de vase la 1 litru de apă caldă și amestecă pentru a obține o compoziție omogenă. Pentru a fi aplicat pe întreaga suprafață a saltelei, această amestec simplu nu prezintă niciun pericol. Înmuiati o burete sau ștergar în preparat, stoarceți bine și frecați, fără a omite nicio zonă, sub pericolul creării de pete. Clătiți cu un ștergar în apă curată, presați prosoape pentru a absorbi umiditatea și lăsați să se usuce la aer.