Uncategorized

Gospodinele experimentate nu cumpără cuișoare pentru gătit: Pentru ele, este un dar de la cer.

Gospodinele experimentate nu cumpără cuișoare pentru gătit: Pentru ele, este un dar de la cer. Împărtășesc cum folosesc cuișoarele în moduri neconvenționale, nu doar în viața de zi cu zi.

 


 

Cine dintre noi nu folosește cuișoare în bucătărie? Orice gospodină respectabilă folosește activ aceste muguri în tocănițe, preparate și marinade. Este o condimentare excelentă! Eu cumpăr cuișoare în saci întregi, desigur, nu saci de cartofi, dar totuși. Mă face fericită și în alte moduri.

 

 

Vreau să împărtășesc cu voi, prieteni, unde puteți folosi mugurii unui copac tropical cu flori. Credeți-mă, rezultatul vă va surprinde plăcut! Cititi cu atenție, sunt sigură că această publicație vă va fi foarte utilă.

Cuișoarele ca alternativă la tot felul de produse de îngrijire a părului sofisticate.

În vremurile sovietice, când erau doar două tipuri de șampoane pe rafturi, unul pentru copii și unul pentru adulți, era foarte dificil să te asiguri că părul era mătăsos, voluminos și moale. Dar mama mea avea întotdeauna un păr excelent, datorită minunatelor muguri de cuișoare.

Cum își făcea ea șamponul acasă? Împărtășesc rețeta mamei.

Deci, de ce avem nevoie? Absolut nimic: jumătate de litru de apă, muguri de cuișoare, o lingură, și boabe de piper, nu mai mult de 10 bucăți. Punem totul la fiert și lăsăm soluția să fiarbă timp de 10 minute la foc mic. Apoi acoperim și lăsăm la infuzat jumătate de zi. Cam atât, decoctul poate fi folosit. Aplicați-l pe părul proaspăt spălat. Apoi, doar clătiți. Acest proces nu numai că îmbunătățește culoarea și volumul. Previne ca părul să devină casant și acționează ca măsură preventivă împotriva mătreții și a descuamării pielii.

Aromaterapie cu cuișoare pentru întregul apartament. Simplu, trebuie să puneți 350 ml de apă într-un vas de fier sau alt recipient și să radem coaja de citrice. Apoi adăugați aproximativ o duzină de muguri de cuișoare și o bucățică de scorțișoară mică. Lăsați să fiarbă fără capac la foc mic și așteptați până când întregul apartament este umplut de aromele Asiei și Orientului. Un miros natural minunat!

Cuișoare pentru dureri de gât.

Dacă vă îngrijorați de o durere de gât, există un remediu excelent și sigur. Iată ce trebuie să faceți:

 

 

CONTINUE READING……

 

Author: morenews99.com