Uncategorized

Amestecul de ghimbir și lămâie stimulează arderea grăsimilor și furnizează vitamine și nutrienți.

Este într-adevăr ușor de pregătit și atât de benefic pentru sănătatea noastră! Să explicăm de ce este benefic să bem apă cu lămâie zilnic.

 


 

 

Stimulează Sistemul Imunitar: Lămâile sunt bogate în vitamina C, conținând până la 50 mg la 100 de grame de lămâie. Acest lucru este excelent pentru sistemul imunitar, deoarece îmbunătățește absorbția fierului și produce antioxidanți care neutralizează radicalii liberi. Organismul nostru nu poate produce vitamina C singur, așa că trebuie obținută prin dietă. Un pahar de apă cu lămâie dimineața sau în orice moment al zilei este o modalitate bună de a obține doza zilnică de vitamina C.

 

 

 

În plus, consumul regulat de apă cu lămâie poate ajuta la prevenirea răcelilor. Dacă deja suferiți de o răceală, proprietățile antibacteriene ale sucului de lămâie pot combate bacteriile din gât, ajutându-vă să vă recuperați mai repede. De asemenea, puteți savura apa cu lămâie sănătoasă sub formă de ceai.

Reglează Digestia: Pentru a asigura un metabolism bun și o digestie echilibrată, este benefic să bei un pahar de apă cu lămâie dimineața. Acidul citric din apa cu lămâie ajută la activarea producției de bilă, ceea ce contribuie la digestia grăsimilor. Mai mult, acidul citric din apa cu lămâie stimulează activitatea stomacului și intestinelor. Apa cu lămâie conține și enzime digestive și pectină, care stimulează și susțin digestia. Așadar, există trei motive principale pentru a include apa cu lămâie în rutina ta matinală.

 

Dizolvă Cristalele de Acid Uric:

 

 

CONTINUE READING……

 

Author: morenews99.com