Uncategorized

4 Rețete de Băuturi Detox pentru Curățarea Ficatului

Funcția principală a ficatului este de a filtra sângele: curăță celulele roșii din sânge, elimină produsele de degradare și ne ajută să digerăm grăsimile. Ficatul este, de asemenea, responsabil pentru captarea toxinelor care ajung în corpul nostru atunci când mâncăm, fumăm sau luăm medicamente.

 



 

Curățarea ficatului (cunoscută și sub numele de detoxifiere a ficatului) ajută la funcția sa excretorie și îi oferă un impuls necesar pentru a stoca vitaminele (A, D, K, E) de care are nevoie corpul nostru.

 

 

 

Să analizăm băuturile naturale și organice pe bază de suc care pot fi consumate seara înainte de culcare.

1 – APĂ CU ZMEURĂ

Pregătiți această delicioasă băutură detoxifiantă pentru curățarea ficatului. Tăiați 500 g de zmeură și amestecați cu 1,5 l de apă într-o sticlă. Apoi, refrigerati amestecul peste noapte înainte de a consuma băutura. Pentru a elimina toxinele din ficat, este necesar să promovăm consumul de substanțe nutritive antioxidante precum vitamina C.

Într-adevăr, zmeura este bogată în vitamina C, care neutralizează radicalii liberi și descompune toxinele din corp. În plus, zmeura conține acizi naturali care ajută la reducerea nivelurilor de zahăr din sânge și detoxifierea ficatului.

2 – CEAI DE GHIMBIR

 

 

CONTINUE READING……

 

Author: morenews99.com