Uncategorized

Rețeta de caramel cu unt sărat

De ce ar trebui să încercați această rețetă Sosul de caramel cu unt sărat, numit și “salidou” în regiunea sa nativă, Bretania din Franța, este o delicioasă rețetă franceză de sos de caramel care îmbogățește toate deserturile noastre preferate și pe care îl folosim și în toate prăjiturile noastre făcute în casă.

 


 

Această delicioasă rețetă de “caramel au beurre salé” pe care nu o mai prezentăm are nevoie doar de 3 ingrediente principale în pregătirea sa: zahăr granulat, unt sărat sau nesărat și smântână.

 

 

Acest caramel sărat este un element esențial în bucătăria ta cu această rețetă simplă, care nu necesită echipamente precum un termometru pentru bomboane. Perfect pentru a lăsa să picure peste deserturi, plăcinte cu mere, cheesecake-uri, cupcakes, clătite, în budincă de pâine și clătite, sau pentru a îmbunătăți băuturi. Un echilibru delicios între dulceață și sărățime, creând un gust divin care persistă pe papilele gustative. Mult mai bun decât cele cumpărate din magazinele de supermarket și mult mai ieftin.

Ingrediente și înlocuitori Iată o prezentare generală a ingredientelor necesare pentru a face această rețetă simplă de sos de caramel făcut în casă. Derulați în jos pagina pentru a vedea cantitățile în cartela cu rețeta.

Ingrediente: 1 cană zahăr granulat 1/2 cană smântână 1/2 cană unt nesărat 1 linguriță sare de mare (ajustați după gust)

 

 

Instrucțiuni:

 

 

CONTINUE READING……

 

Author: morenews99.com