Uncategorized

“Părul alb devine negru în mod natural în doar 3 minute și creșteți rapid părul cu ajutorul degetelor de damă și cafelei.”

În cazul în care nu ați observat, majoritatea produselor de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire conțin vitamina C, care ajută la stimularea colagenului și repară țesuturile pielii. Este important pentru creșterea elasticității pielii. Dar de ce investiți în aceste produse când puteți face propriile dumneavoastră acasă folosind ingrediente naturale? Folosiți degetul de damă pentru a vă face propria mască facială dacă semnele îmbătrânirii vă deranjează.

Mască Facială Anti-Îmbătrânire DIY

Veți avea nevoie de: 6 degete de damă, 1 cană de apă, 4 linguri de iaurt grecesc sau iaurt suspendat, 1 lingură de ulei de măsline extra virgin.

Cum să o faceți:

Tăiați bhindi și fierbeți-le în apă timp de 10 minute. Odată ce devin moi, adăugați iaurtul grecesc și uleiul de măsline. Amestecați bine pentru o consistență netedă. Odată terminat, refrigerati această mască timp de o săptămână și apoi aplicați-o pe față. Clătiți după 15 minute. Puteți utiliza această mască de două ori pe săptămână.

Previne Acneea

Dacă suferiți de acnee, partea vâscoasă a degetelor de damă este ceea ce aveți nevoie. Gelul lipicios pe care îl găsim în mod obișnuit respingător este, de fapt, o sursă puternică de proprietăți antifungice, antibacteriene, analgezice, antiinflamatoare și rehidratante, perfecte pentru tratarea acneei.


Conform Ayurveda, bhindi are, de asemenea, proprietăți naturale de răcire și ajută la menținerea excesului de sebum în pielea ta. Acest lucru este excelent pentru prevenirea bacteriilor care cauzează acnee să distrugă pielea noastră.