Uncategorized

“ÎNMERGE COJILE DE CARTOF ÎNTR-UN BORCAN UMPLUT CU APĂ CLOCOTITĂ – CE SE ÎNTÂMPLĂ”

Rezultatul Final este Incredibil La gătitul cartofilor, de obicei aruncăm cojile. Cei mai pricepuți bucătari și chiar anumite restaurante și cluburi le reutilizează într-un mod inteligent, servindu-le la masă după ce le-au gătit sau prăjit: vă asigurăm că sunt delicioase!

Astăzi, însă, nu vrem să vă vorbim despre utilizarea exclusivă a acestor tuberculi în dieta dumneavoastră, ci mai degrabă să vă arătăm cât de utile pot fi chiar și cojile. Nu credeți? Așadar, continuați să citiți acest articol, pentru că suntem siguri că veți fi surprinși. Coji de cartofi Coji de Cartofi Știați că cu cojile de cartof puteți face un detergent natural și degresant super eficient pentru curățarea vaselor și nu numai? Iată cum să o faceți.

Procesul este extrem de simplu. Turnați pur și simplu cojile de la 5 cartofi într-un borcan umplut cu apă clocotită și lăsați-le să se înmoaie timp de 20 de minute. Este apa în care ați păstrat coaja pe care va trebui să o utilizați.

Turnați-o pe farfurii și pe pereții chiuvetei sau ai plitei, chiar și pe oțel: cojile de cartofi vor elibera substanțe care acționează ca un degresant natural. Uleiul, grăsimea și petele de grăsime vor fi o amintire îndepărtată.

Dacă doriți să obțineți un rezultat și mai bun, înmuiați cojile de cartofi într-un borcan încă umplut cu apă clocotită, dar de data aceasta lăsați-le să se înmoaie timp de 40 de minute. Apoi, agitați bine borcanul închis ermetic: veți vedea că se va forma spumă.

Lăsați această soluție în frigider peste noapte și, a doua zi, cu o cârpă curată, începeți să curățați vasele murdare: vor străluci ca și cum tocmai le-ați cumpărat! Uitați-vă cât de inteligent se poate folosi totul? Chiar și cojile de cartofi pe care de obicei le aruncăm pot deveni nu doar o resursă gustoasă – dacă le consumăm – ci și valoroase pentru curățarea casei și a vaselor.

Știați că puteți folosi și cojile de cartofi pentru a îndepărta petele de pe haine? Sunt bogate în substanțe capabile să îndepărteze petele de grăsime: frecați-le pe pete timp de 3 minute și puneți haina în mașina de spălat: adio pete!

Ce faci dacă ai linguri și tacâmuri înnegrite? Chiar și atunci, cojile de cartofi vă salvează! Nu va trebui să le înmuiați într-un borcan umplut cu apă clocotită. În acest caz, tot ce trebuie să faceți este să le frecati pe ustensilele respective și să le clătiți cu apă călduță: vor fi ca noi.

 



Așa cum puteți vedea, cojile de cartofi sunt foarte utile nu doar la masă, ci și pentru curățenie. Știați că fac, de asemenea, un excelent îngrășământ natural? Dacă le lăsați să se înmoaie peste noapte și udați plantele cu apa în care le-ați ținut timp de 24 de ore, veți vedea ce spectacol vor face bijuteriile dvs. verzi: vor exploda de sănătate!”