Uncategorized

Cum să înalbești hainele și să îndepărtezi petele vechi galbene

Poate să nu știm, dar soarele poate fi un mare agent pentru înălbirea hainelor albe. Doar să spălăm hainele cu săpun neutru și să le lăsăm expuse la soare timp de 1 oră va fi mai mult decât suficient.

Dar atenție, această metodă nu poate fi abuzată. Deoarece, chiar dacă soarele înalbește hainele, le poate și deteriora dacă o facem prea des.

– Uscarea hainelor în interior În cele din urmă, pentru a înălbii hainele albe, trebuie să le întoarcem pe dos și să le lăsăm să se usuce. Acest mod de uscare a hainelor garantează o mai mare atenție pentru a nu se murdări cu o pată pe sfoară sau în alt mod.

Recomandări: Nu amestecați hainele albe cu cele colorate, este recomandat să le spălați întotdeauna pe dos și astfel să evitați apariția acelor mici bile care fac ca hainele să arate mai vechi. Nu utilizați clorul deoarece deteriorează și uzură hainele.


 

De asemenea, pentru ca hainele albe să arate mai mult decât bine, adăugați săpun lichid cu sucul a 2 lămâi și puțină sare. Dacă adăugăm și razele soarelui la aceasta, rezultatul va fi optim.