Uncategorized

Cum să înalbești hainele și să îndepărtezi petele vechi galbene

Fără îndoială, este o mare provocare să menținem hainele albe impecabil de albe, deoarece știm că în timp culoarea își pierde tonul impecabil și ar putea chiar să devină gălbuie sau să arate uzată.

 


 

Iată câteva trucuri casnice care sunt foarte eficiente pentru înălbirea ușoară și rapidă a hainelor albe.

 

 

– Folosește bicarbonat de sodiu Produsul vedetă pe care îl avem acasă este bicarbonatul de sodiu. Acționează ca un fel de detergent, dar nu conține agenți care să deterioreze hainele, așa cum se întâmplă cu produsele agresive pentru țesături.

La spălarea hainelor albe, vom folosi bicarbonat de sodiu pentru a le înălbii, eliminând chiar și petele de grăsime. Este cu adevărat o formulă simplă și economică.

– Folosește oțet După cum știm, oțetul nu este folosit doar în bucătărie, ci se dovedește a fi și un înălbitor puternic pentru hainele albe și un îndepărtător de pete.

Pune suficientă apă și o cană de oțet alb într-un găleată. Înmuiați hainele albe și lăsați-le timp de aproximativ 1 oră, cu scopul de a le înălbii.

Odată ce a trecut timpul de odihnă al hainelor albe, le spălăm așa cum facem de obicei și vom obține rezultate excelente.

– Expunere la soare Fără îndoială, soarele joacă un rol foarte important în înălbirea hainelor albe.

 

 

CONTINUE READING…..

 

Author: morenews99.com