Uncategorized

De ce se îngălbenesc pernele și cum să le cureți

Acele pete galbene de pe perne pot fi dezgustătoare, dar nu sunt permanente. Chiar dacă știm că corpul uman – inclusiv al nostru – poate fi uneori dezgustător, preferăm să nu ne amintim de asta. Așa că atunci când schimbați lenjeria și constatați că pernele dvs.

 


 

 

perfect albe sunt acum acoperite de o rețea de pete galbene și brune, poate fi enervant. Dar acele perne șterse arată mai rău decât sunt în realitate. Există o explicație rezonabilă pentru apariția acestor pete și ele pot fi îndepărtate. Iată ce trebuie să știți. De ce se îngălbenesc pernele? Există multe motive pentru care pernele se îngălbenesc, dar cauza cea mai obișnuită a acestor pete este transpirația. Oamenii transpiră în timpul somnului, iar unii transpiră mai mult decât alții.

 

 

Cu cât transpirați mai mult, cu atât mai multă umiditate pătrunde în fața pernei și pe pernă, provocând pete. Și când vă gândiți la numărul de ore pe care capul și fața dvs. le petrec pe acea pernă, aceea este o mulțime. Pe lângă transpirație, părul dvs. poate fi cauza: în special dacă este foarte uleios sau dacă dormiți mult cu părul ud sau umed. Anumite tipuri de cosmetice și produse de îngrijire a pielii pot provoca aceste pete galbene. De asemenea, se poate saliva.

 

 

CONTINUE READING…..

 

Author: morenews99.com