Cum de nu m-am gândit la asta mai devreme… Cea mai delicioasă pizza!
Asta arată tăietura pe care am făcut-o cu un cuțit. Această minge de aluat este puțin mai mare decât un pumn. Am uns-o cu ulei, am folosit ulei de măsline, și am pus-o înapoi în bol. Pe bol am pus un sac de plastic și am așteptat să crească aluatul. În timp ce aluatul crește, puteți tăia sau rade ingredientele pentru umplutură. După o oră, aluatul meu a crescut bine.
Am framântat aluatul timp de un minut sau două. S-ar putea spune că aluatul trebuie întins într-un cerc pe blatul de lucru presărat cu făină. Eu nu am făcut asta. L-am întins direct pe hârtia de copt, pe spatele tavii unsă. Eu am lucrat pe spate pentru că așa mi-a fost mai ușor, iar voi puteți face cum vă este vouă mai ușor. În centrul cercului, faceți o gaură în aluat. Eu am făcut asta cu un capac de marcator.
Acum avem nevoie de un alt cerc. Puteți să-l desenați, dar vă sfătuiesc să-l marcați așa cum am făcut eu. Am așezat un capac de 15 cm în diametru în mijlocul aluatului și l-am apăsat ușor. Acum, de la gaură, către cercul marcat, tăiați opt triunghiuri. Capetele late ale triunghiurilor nu se taie.
De acolo începe ketchup-ul. Nu-l punem pe toată suprafața aluatului, ci așa. Deasupra ketchup-ului vine umplutura. Ingredienții și cantitatea umpluturii pot fi după preferința voastră. Triunghiurile le trecem peste umplutură, unul câte unul, și le tragem sub aluat. Iată-le, toate pliate, unse cu gălbenuș și presărate cu susan.
Apoi intrăm în cuptor, încălzit la 180 sau 200 de grade Celsius. Iarăși, fiecare cunoaște cuptorul său. În 15-20 de minute, pizza va fi gata și distracția poate să înceapă. Iată!